Neler Yeni

1000 TL Bütçe ile kız arkadaşıma konsol önerisi

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,248
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Beraber online oyunlar oynamak için alıyoruz, laptopu var masası olmadığından klavye mousela oynaması zor oluyor o yüzden konsol alıcaz ona.
Bu bütçeye bluetooth ile gecikme yapmayacak ne önerirsiniz? Bende yan sanayi ds4 var, kablo ile bağlamazsam gecikme yapıyor o yüzden ona gecikme yapmayan bir şey istiyorum ki kabloyla uğraşmak zorunda kalmasın

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
enes
Beraber online oyunlar oynamak için alıyoruz, laptopu var masası olmadığından klavye mousela oynaması zor oluyor o yüzden konsol alıcaz ona.
Bu bütçeye bluetooth ile gecikme yapmayacak ne önerirsiniz? Bende yan sanayi ds4 var, kablo ile bağlamazsam gecikme yapıyor o yüzden ona gecikme yapmayan bir şey istiyorum ki kabloyla uğraşmak zorunda kalmasın
cok düşünceli birisin bunun için tebriklerimi sunarım sana

Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Yuzarsef
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
enes
gayet güzel bir secenek bende var ama suan temuden x20 bekliyorum oda bu fiyatlarda falandır

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Eymenarthur

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,248
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral kaporta numarasını nasıl aldın ve gecikme derken marş almama gibi bir şey mi? Şu an nereden baksan ds4 1.500.000₺ falan.
Hocam dualshock 4 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

gayet güzel bir secenek bende var ama suan temuden x20 bekliyorum oda bu fiyatlarda falandır
bende bu var gecikme yaşamadım 300tl daha cıkarsınız sadece daha ucuzları varmı bilemem
Bunların fiyatları 300-400TL daha düşük değilmiydi kısa bir süre önce, ben mi yanlış hatırlıyorum.
Zam gelmiş sanırım, f710 u çok önerenleri gördüm ama ergonomisine genel olarak iyi denmiyor.
Hangisini alayım?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,648
İsim
Mert Can Ergün
F710 alma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sahibinden xbox 360 gamepad satılıyor bir bak istersen

Cahit Emin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Cahit Emin
önerim https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...ign=rt_search_generic_nsp_na_ACC-sku-oyuncu-a

+çok düşüncelisin

Top Bottom