1000 TL Claw Grip Mouse

Cinnamon

80+
Reaksiyon skoru
0
Tutuş şeklim claw, en fazla 1000 tl’ye çıkabilirim aklımda birkaç model var, farklı tavsiyelerinizi de dikkate alırım.

Steelseries Prime / Prime+
Steelseries Aerox 3
Steelseries Rival 600
Steelseries Sensei Ten
Razer Deathadder v2/ v2 mini (Tasarımı pek hoş değil)
Razer Viper / Viper mini

Steelseries’in rakiplerine göre biraz pahalı olduğunun farkındayım fakat malzeme kalitesinin üst düzey olması, tasarımlarının göze hitap etmesi ve verdikleri üstün yazılım destekleri beni çok cezbediyor, tavsiyelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.

Tutuş şeklim claw, en fazla 1000 TL’ye çıkabilirim aklımda birkaç model var, farklı tavsiyelerinizi de dikkate alırım.

Steelseries Aerox 3
Steelseries Rival 600
Steelseries Sensei Ten
Razer Viper / Viper mini

Steelseries’in rakiplerine göre biraz pahalı olduğunun farkındayım fakat malzeme kalitesinin üst düzey olması, tasarımlarının göze hitap etmesi ve verdikleri üstün yazılım destekleri beni çok cezbediyor, tavsiyelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.
çak gitsin daha iyisini bulamazsın switch kalitesinden sensör kalitesine tut steelseries'e bin basar şuan kendim kullanıyorum gayet memnunum

Tutuş şeklim claw, en fazla 1000 TL’ye çıkabilirim aklımda birkaç model var, farklı tavsiyelerinizi de dikkate alırım.

Steelseries Aerox 3
Steelseries Rival 600
Steelseries Sensei Ten
Razer Viper / Viper mini

Glodious model o

Glodious model o
Çok sorunlu bir mouse değil miydi o ?
çak gitsin daha iyisini bulamazsın switch kalitesinden sensör kalitesine tut steelseries'e bin basar şuan kendim kullanıyorum gayet memnunum
bu da kronik sorunluydu sanırsam

Çok sorunlu bir mouse değil miydi o ?

bu da kronik sorunluydu sanırsam
hocam hafif ve arkadaşımda var beraber seçip almıştık son modelleri revize diye biliyorum ama kronik sıkıntısı olarak çevremden ve arkadaşımdan bişey duymadım sadece önermek istedim güzel bir araştırma sonucunda karar verin şahsen ama baya hafif mouse orası ayrı

XM1R En mantıklısı bu bütçede.

Hocam insanlar steelseries’i hiç beğenmiyor nedenini bilmiyorum ama prime ve prime+ çok üst düzey duruyor, viper mini çok övülüyor ve fiyatı çok uygun, 500 tl, xm1r da çok popülermiş sanırım seçimimi üçü
arasından yapacağım teşekkürler

V2 mini'nin tasarımı nasıl hoş değil la ? Bende var görünüş olarak çok iyi

Hocam insanlar steelseries’i hiç beğenmiyor nedenini bilmiyorum ama prime ve prime+ çok üst düzey duruyor, viper mini çok övülüyor ve fiyatı çok uygun, 500 TL, xm1r da çok popülermiş sanırım seçimimi üçü
arasından yapacağım teşekkürler
viper 8khz öneririm ben ve xm1r veya deathadder v2 ama steelseries de kötü değil

Bence bu fiyat bandında en iyisi endgame xm1r

Geri