BBrek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 406
siyahıda varHem fanları sesli çalışıyor hem beyaz çok tozlanır almazdım ben.
fanlar biostan hız düşürülmüyomu?
siyahıda varHem fanları sesli çalışıyor hem beyaz çok tozlanır almazdım ben.
Tozlansın hiç umrumda değil çünkü sık temizlik yapıyorum ayrıca metal mi plastik miHem fanları sesli çalışıyor hem beyaz çok tozlanır almazdım ben.
Büyük ihtimal düşürülür ancak bu seferde sıcaklıklar yükselecektir.siyahıda var
Tozlansın hiç umrumda değil çünkü sık temizlik yapıyorum ayrıca metal mi plastik mi
bence düşürlüyordur diye tahmin ediyorum ayrıca varsın gürültü yapsın ama serin olsun içisiyahıda var
mümkünde önü kapalı olmasın çünkü daha estetik görünümlü buluyorumCOOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA
COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MCB-D500D-KGNN-S01 ITOPYA'da.www.itopya.com
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
MSI MAG FORGE 100M Tempered Glass RGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA
MSI MAG FORGE 100M Tempered Glass RGB USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MAG FORGE 100M ITOPYA'da.www.itopya.com
sizin önerdiğinizi alırım herhalde daha çok beğendim normalde cougar ın conquar yada blazer istiyordum ama ok pahalısiyahıda var
yardımcı olabildiysem en iyi cevap seçermisinbence düşürlüyordur diye tahmin ediyorum ayrıca varsın gürültü yapsın ama serin olsun içi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
mümkünde önü kapalı olmasın çünkü daha estetik görünümlü buluyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sizin önerdiğinizi alırım herhalde daha çok beğendim normalde cougar ın conquar yada blazer istiyordum ama ok pahalı
nasıl yapılıyor tabi ki yaparımyardımcı olabildiysem en iyi cevap seçermisin![]()
bide şöyle bişey diyim itopyadan pek memnuniyet olmayabiliyor bu yüzden başka sitedende alabilirsiniz itopyadan alırsanız sorun yaşarsanız ben hatalı olmak istemem bu yüzden güvendiğiniz bir yerden alınnasıl yapılıyor tabi ki yaparım
Yok zaten yaşadığım şehirde toptancı arkadaş var oradan alıyorum uygun fiyatabide şöyle bişey diyim itopyadan pek memnuniyet olmayabiliyor bu yüzden başka sitedende alabilirsiniz itopyadan alırsanız sorun yaşarsanız ben hatalı olmak istemem bu yüzden güvendiğiniz bir yerden alın![]()