ben red diye biliyorum membran mıApex 3 membran degilmi ?
apex 3 membraneben red diye biliyorum membran mı![]()
neyse o zaman iki tane membran önerisinde bulunmuş oldumapex 3 membrane
Kullanip memnun kalan bir suru insan var. Genel olarak kaliteli bir klavye sadece bilek destegi zamanla asinma yapabiliyor. Fiyatinin %50sini hak etmeyen g213e gkre daha iyi bir tercih bana kalirsa.Summoner daha yeni iade ettim aruzali ciktigindan birdaha alirmiyim supheli
Orasina birsey diyemem ama suanda kafamda apex 3 var daha uygun veya daha kaliteli birsry bulamazsam onu alicak gibiyimKullanip memnun kalan bir suru insan var. Genel olarak kaliteli bir klavye sadece bilek destegi zamanla asinma yapabiliyor. Fiyatinin %50sini hak etmeyen g213e gkre daha iyi bir tercih bana kalirsa.
Veya gamepower ogre redKullanip memnun kalan bir suru insan var. Genel olarak kaliteli bir klavye sadece bilek destegi zamanla asinma yapabiliyor. Fiyatinin %50sini hak etmeyen g213e gkre daha iyi bir tercih bana kalirsa.
Gamepowere kesinlikle yaklasma. Kronik sorunlu, Kumara K552 alinabilir o zamanOrasina birsey diyemem ama suanda kafamda apex 3 var daha uygun veya daha kaliteli birsry bulamazsam onu alicak gibiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Veya gamepower ogre red