Öneri 1000 TL Klavye Önerisi

Repulser

80+
Reaksiyon skoru
32
Bütçe
1000
Maximum 1000 kaliteli birsey ise 1100 1200 zorlarım klavye onerisi mekanik mebran farketmez black brown red white switch olabilir veya membran

mekanik red switch olarak SteelSeries Apex 3, membran olarak da Logitech G213 öneririm. G213'ü 3 yıldır kullanıyorum en ufak sıkıntı vermedi. hala taş gibi kullanıyorum

mekanik red switch olarak SteelSeries Apex 3, membran olarak da Logitech G213 öneririm. G213'ü 3 yıldır kullanıyorum en ufak sıkıntı vermedi. hala taş gibi kullanıyorum
Apex 3 membran degilmi ?

Summoner daha yeni iade ettim aruzali ciktigindan birdaha alirmiyim supheli
Kullanip memnun kalan bir suru insan var. Genel olarak kaliteli bir klavye sadece bilek destegi zamanla asinma yapabiliyor. Fiyatinin %50sini hak etmeyen g213e gkre daha iyi bir tercih bana kalirsa.

Kullanip memnun kalan bir suru insan var. Genel olarak kaliteli bir klavye sadece bilek destegi zamanla asinma yapabiliyor. Fiyatinin %50sini hak etmeyen g213e gkre daha iyi bir tercih bana kalirsa.
Orasina birsey diyemem ama suanda kafamda apex 3 var daha uygun veya daha kaliteli birsry bulamazsam onu alicak gibiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Veya gamepower ogre red

Orasina birsey diyemem ama suanda kafamda apex 3 var daha uygun veya daha kaliteli birsry bulamazsam onu alicak gibiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Veya gamepower ogre red
Gamepowere kesinlikle yaklasma. Kronik sorunlu, Kumara K552 alinabilir o zaman

RK61, Ajazz ak33, ajazz tkl vardı ama rakamını unuttum bunlara da bakabilirsiniz

Geri