1000 TL Klavye önerisi

thekhione

80+
Reaksiyon skoru
92
Bütçe
1000
Merhaba, 30 liralık 2 senelik piranha 2345 klavyem emekli oldu. 1000 Lirayı geçmeyecek şekilde mekanik klavye almak istiyorum. Blue switch olursa daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba, 30 liralık 2 senelik piranha 2345 klavyem emekli oldu. 1000 Lirayı geçmeyecek şekilde mekanik klavye almak istiyorum. Blue switch olursa daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.
Prime alıp amazondan Dierya Dk61 e bakabilirsiniz 1150 civarına geliyor ama bütçe yetmez diyorsanız başka bir şey önerelim.

tam klavyemi arıyorsunuz yoksa %60 veya tkl klavyemi hocam
FULL istiyorsanız bundan başlasına bakmayın

Bu fiyata Chery Mx olması cidden çok iyi bu klavye geçen senelerde 500 falandı ve o ara o fiyatlara monster pusat falan satılıyordu tek sıkıntısı görüntüsü çirkin ama arkadaş tam boy istiyorsa bunu tercih etmeli

Bu fiyata Chery Mx olması cidden çok iyi bu klavye geçen senelerde 500 falandı ve o ara o fiyatlara monster pusat falan satılıyordu tek sıkıntısı görüntüsü çirkin ama arkadaş tam boy istiyorsa bunu tercih etmeli
o zaman monster pusat bundan daha pahalıydı hocam bu 412tlydi 3 ay kadar o paraya kaldı

Geri