Bune olmPiranha 2345 Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Piranha 2345 Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Piranha 2345 Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 259,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
HarbiBune olm
Daha iyi bir öneriniz varmıdırBune olm
Ajazz ak680 bakabilirsinHarbi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha iyi bir öneriniz varmıdır
Merhaba arkadaşlar mekanik klavye istemiyorum çok başımı ağrıtıyorlar membran klavye istiyorum RGB olsa daha iyi olur ve full olsa yine daha iyi olur.
Bende şimdi konu açacaktım seninkini gördüm bende aynı şekil bakıyorum gamebooster g906B modelini buldum ama iyi midir bilmiyorum.https://www.hepsiburada.com/gamebooster-g906b-spectrum-rainbow-aydinlatmali-bileklikli-mekanik-oyun-klavyesi-gb-g906b-p-HBCV00001CEY0W?magaza=HepsiburadaHarbi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha iyi bir öneriniz varmıdır
Güzelmiş hocamEn iyi membran klavyelerdenLogitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gamebooster vs almayı çok tercih etmiyorum hocamBende şimdi konu açacaktım seninkini gördüm bende aynı şekil bakıyorum gamebooster g906B modelini buldum ama iyi midir bilmiyorum.https://www.hepsiburada.com/gamebooster-g906b-spectrum-rainbow-aydinlatmali-bileklikli-mekanik-oyun-klavyesi-gb-g906b-p-HBCV00001CEY0W?magaza=Hepsiburada
Peki hocam pusat k3 pro nasıldır ?dayı9 membranı napcan mekanik al ama tactile al sessiz olsun
Alıntıyı görüntüle
Eski klavyem vay bePiranha 2345 Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Piranha 2345 Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Piranha 2345 Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 259,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com