banggood rk61 ben red switch beyaz aldım daha dün geldi bilgisayarım şuanlık yok ama gayet güzel gibi ucuz keycap almistim yaninda onu taktım gayet güzelMerhaba arkadaşlar 1000 TL gibi bir bütçem var belki biraz aşabilirim blue switch mekanik klavye önerebilir misiniz.
Gamepower Saber RGB çok hoşuma gitti alınır mı? (Amazonda 620 TL)
2 buçuk yıl oldu daha tık yok ses bile gelmiyor tuşlardan sıfır gibi gayet kaloteli klavye evimde 2 tane var![]()
XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Blue Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Blue Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Blue Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 7.794,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Post automatically merged:
Gamepower klavyeleri switch sıkıntılı tuş basmıyor 1-2 ay sonra
Post automatically merged:
Ve ya royal kludge rk61 baka bilirsin
Gamepower diyorsan ürün yorumlarına forumlarına bakman yeterlidir 50% önermiyor2 buçuk yıl oldu daha tık yok ses bile gelmiyor tuşlardan sıfır gibi gayet kaloteli klavye evimde 2 tane var
banggood rk61 ben red switch beyaz aldım daha dün geldi bilgisayarım şuanlık yok ama gayet güzel gibi ucuz keycap almistim yaninda onu taktım gayet güzel
gamepower saber rgb delisi deilsen alınmazMerhaba arkadaşlar 1000 TL gibi bir bütçem var belki biraz aşabilirim blue switch mekanik klavye önerebilir misiniz.
O kadar para vermene gerek yok James Donkey 612s al devam etMerhaba arkadaşlar 1000 TL gibi bir bütçem var belki biraz aşabilirim blue switch mekanik klavye önerebilir misiniz.