hamzacelik
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl yaaaayukarıda atılanların yanında oyuncak gibi kalır![]()
Nasıl yaaaayukarıda atılanların yanında oyuncak gibi kalır![]()
Yanlışınız olmasın dareu'nun işlemcisi daha iyia950 pro dada aynı işlemci var gözüküyor hocam nasıl kötü
ışıklı olması kaliteli olduğunu göstermez hocam. Önemli olan sensör modelleri ve bildirim hızlarıdır.Bu konuyu bende açıcaktım, Logitech g502 hero düşünüyorum, birkaç konu inceledim dareu a950 pro yu çok öven var, ben pek anlamıyorum, g502 ye göre çok dümdüz ışıksız basit bir model gibi duruyor neden bu kadar çok övülüyor?
https://shop.connectgame.com.tr/products/dareu-a950-pro-ultra-hafif-wireless-gaming-mouse-beya bu modelde de paw3395 yazıyor fark nedir anlayamadımYanlışınız olmasın dareu'nun işlemcisi daha iyi
Elim büyük, kavrayan bir mouse arıyorum, g502 onermez misiniz? Dareu g502 ye kıyasla çok mu daha iyidir?ışıklı olması kaliteli olduğunu göstermez hocam. Önemli olan sensör modelleri ve bildirim hızlarıdır.
İşlemci dedim sensör demedimışıklı olması kaliteli olduğunu göstermez hocam. Önemli olan sensör modelleri ve bildirim hızlarıdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://shop.connectgame.com.tr/products/dareu-a950-pro-ultra-hafif-wireless-gaming-mouse-beya bu modelde de paw3395 yazıyor fark nedir anlayamadım![]()
@MuratTheFounderOfGariban yardımcı olabilir bende çok bilmiyorumElim büyük, kavrayan bir mouse arıyorum, g502 onermez misiniz? Dareu g502 ye kıyasla çok mu daha iyidir?
anladım hocam kusura bakmayın mouse konusunda cahilimİşlemci dedim sensör demedim![]()
Estafurullah@MuratTheFounderOfGariban yardımcı olabilir bende çok bilmiyorum
anladım hocam kusura bakmayın mouse konusunda cahilim![]()
Peki toparlarsak hangi mouse almalıyım ve mousepad olarak ne alınmalı @Otistik Eşek@MuratTheFounderOfGariban yardımcı olabilir bende çok bilmiyorum
anladım hocam kusura bakmayın mouse konusunda cahilim![]()
Mousepad bütçeniz ve istediğiniz boyut nedirPeki toparlarsak hangi mouse almalıyım ve mousepad olarak ne alınmalı @Otistik Eşek
Bana dareu önerilmişti ama param yetmedi , alabilirsin söylenen modeliPeki toparlarsak hangi mouse almalıyım ve mousepad olarak ne alınmalı @Otistik Eşek
Mousepad bütçeniz ve istediğiniz boyut nedir
Dareu a950 alın
Hocam pek bir bilgim yok şu büyük olanlardan değil de laptop kullanıyorum mouse hassasiyetim çok geniş kare mouse padlerin en büyüğünden istiyorum.Mousepad bütçeniz ve istediğiniz boyut nedir
Dareu a950 alın
BütçeHocam pek bir bilgim yok şu büyük olanlardan değil de laptop kullanıyorum mouse hassasiyetim çok geniş kare mouse padlerin en büyüğünden istiyorum.
500Bütçe