https://www.hepsiburada.com/projcb-...-pm-HB00000WQ7JI?wt_ds=donanimhaber.dhproject Bu nasıldır hocam
veya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Graizer Alman G-r-z 58 V 5 Ah Darbeli Bakır Sargili Çelik Şanzuman Şarjlı Çift Akülü Vidalama Matkap - Fiyatı, Yorumları
Graizer Alman G-r-z 58 V 5 Ah Darbeli Bakır Sargili Çelik Şanzuman Şarjlı Çift Akülü Vidalama Matkap yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Teşekkürler galiba Sturdy olanı alacağım. Ama bildiğiniz, biraz daha küçük bir model varsa atabilir misiniz?kullanmadım ancak başka modellerinde falan yorumlar iyi değil gibi
Evde mobilya vidalamak için vs. vidalama makinesi alacağım. 1000tl bütçem var. Sizce ne almalıyım?
veya
![]()
Graizer Alman G-r-z 58 V 5 Ah Darbeli Bakır Sargili Çelik Şanzuman Şarjlı Çift Akülü Vidalama Matkap - Fiyatı, Yorumları
Graizer Alman G-r-z 58 V 5 Ah Darbeli Bakır Sargili Çelik Şanzuman Şarjlı Çift Akülü Vidalama Matkap yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
%99 vida sök-tak yapacağım. Sizce bu ürün biraz fazla mı olur?![]()
Devolt EEA259 Ãift Akülü Darbeli 42vf Max 5ah Åarjlı Vidalama Matkap Seti (Sarı)
Devolt EEA259 Ãift Akülü Darbeli 42vf Max 5ah Åarjlı Vidalama Matkap Seti (Sarı) , fiyat ve modelleri ile enuygun fiyatekinlerelaletleri.com
Bunu alabilirsin ben de geçen gün aldım güzel evde kullanıyorum darbeli olması bir yana bir de bilindik kaliteli markalardan
İleriye dönük olması için ben de böyle aldım%99 vida sök-tak yapacağım. Sizce bu ürün biraz fazla mı olur?
A101 bugün geldi bir bak istersenEvde mobilya vidalamak için vs. vidalama makinesi alacağım. 1000tl bütçem var. Sizce ne almalıy
Sturdy olanı aldım. Arkasından kıvılcım çıkıyor. Çıkması normal mi,?
veya
![]()
satıcı ile iletişime geç sanmıyorumSturdy olanı aldım. Arkasından kıvılcım çıkıyor. Çıkması normal mi,?