hocam se alsam sorun olurmuWraith den iyzicoyla wxe r1 se bende almayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
İyzicoyla 900-1000arası bir fiyata geliyor bende alacam inş
Sensörü r1 den daha kötü ama sağlam mouseturhocam se alsam sorun olurmu
ne gibi farklarvar
olmaz hocam, 6 aydan fazla kullandım hiç bir sorun çıkarmadı, iyzico + Conlife kodunu kullan indirimli alhocam se alsam sorun olurmu
ne gibi farklarvar
hocam mouse hızlı bır mouse mı bırde ıyızco nun verdıgı cshbak i nasıl cektınız bıryerde cekılmıo fln dıye duyumolmaz hocam, 6 aydan fazla kullandım hiç bir sorun çıkarmadı, iyzico + Conlife kodunu kullan indirimli al
HyperX Pulsefire Haste.max 1000 tl yecıkarım o bıle fazla cunku gamapad alıcam bıde onerılerınızı beklıyorum
hocam ben istanbul kart üzerinden çektim, mouse benim kullandığım mousepad üzerinde hızlıydı size yavaş gelirse skatez ile işi çözersiniz o en basitihocam mouse hızlı bır mouse mı bırde ıyızco nun verdıgı cshbak i nasıl cektınız bıryerde cekılmıo fln dıye duyum
hocam bende istanbul kart yok ıstanblda yasamadım ıcın o parayı normal harcamaarda kulanabılıomuhocam ben istanbul kart üzerinden çektim, mouse benim kullandığım mousepad üzerinde hızlıydı size yavaş gelirse skatez ile işi çözersiniz o en basiti
bide kablosuzgecıkmeyapmıyor dılmıhocam ben istanbul kart üzerinden çektim, mouse benim kullandığım mousepad üzerinde hızlıydı size yavaş gelirse skatez ile işi çözersiniz o en basiti
kampanyanın geçerli olduğu her yerde harcayabilirsin, gecikme yapmaz hocamhocam bende istanbul kart yok ıstanblda yasamadım ıcın o parayı normal harcamaarda kulanabılıomu
bide kablosuzgecıkmeyapmıyor dılmı