10000 TL ye kadar monitör dahil hazır sistem alicam yardımcı olursanız sevinirim ..

EMGRANDO

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
879
kendimde toplayabilirim yeter ki iyi bir sistem önerin dostlar

Son düzenleme:

Neden hazır Sistem Alacaksınki (kendin Toplarsan daha mantıklı değilmi?)

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum bazı özelliklerini yükselttim değiştirmem gereken bir şey var mı ? Nasıl olmuş sence...

Ekler

• Opera Anlık Görüntü_2020-04-12_174328_www.itopya.com.webp
    Opera Anlık Görüntü_2020-04-12_174328_www.itopya.com.webp
    111 KB · Hit: 73
Bence yüksek bütçeli sistemleri hazır almak yerine özenle fiyat, performans yerine kalite, fiyat, performans olarak toplanmalı

Neden hazır Sistem Alacaksınki (kendin Toplarsan daha mantıklı değilmi?)
kendimde toplayabilirim tek isteğim güzel bişey önermeniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence yüksek bütçeli sistemleri hazır almak yerine özenle fiyat, performans yerine kalite, fiyat, performans olarak toplanmalı
kanka kendimde toplayabilirim hakiki bir sistem önerin yeter

Dostum şu monitör fiyat performans olarak birebir 2k 144hz on numara.
Bunu kesinlikle almalısın kalan 8000 tl ile işlemcini ryzen 5 3600 seçmelisin .Rtx 2070 super rtx 2080 iki kartı da indirimleri bekleyerek takip et 4500 tl civari alabilirsin. 16 gb ram eklemeli kasa bileşenini iyi seçmelisin. Gerisi keyfine kalmış.

Dostum şu monitör fiyat performans olarak birebir 2k 144hz on numara.
Bunu kesinlikle almalısın kalan 8000 tl ile işlemcini ryzen 5 3600 seçmelisin .Rtx 2070 super rtx 2080 iki kartı da indirimleri bekleyerek takip et 4500 tl civari alabilirsin. 16 gb ram eklemeli kasa bileşenini iyi seçmelisin. Gerisi keyfine kalmış.
dostum çok sağol ama biraz daha detaya girsen çünkü açıkçası ben bilgisayardan okadar anlamıyorum ram ekran kartı hadi neyse de anakart hakkında hiçbir bilgim yok sen bana tam sistem tavsiye etsen sevinirim

Geri