10000 TL'ye İkinci El Logitech G29 Alınır mı?

Jordicrusher

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
86
Başlıkta yazdığım gibi 11k ilan fiyatı vardı 10k olur dedi son vitesli vitesi sıfırmış sorunsuzmuş 9000 dedim kabul etmezse 10000e alınır mı

Bende uzun süredir araştırıyorum ve şu kanaate vardım ikinci el alırken nasıl kullanıldığını bilmediğim şeyleri almak kötü olabiliyor arkadaş kontenjanını kullanabilirsen arkadaştan iste yoksa garantili almak önemli. Hevesimi alayım satayım diyorsan kiraloyabilitsin kiralarsın da 3 ay aylık 1200 tl

Bende uzun süredir araştırıyorum ve şu kanaate vardım ikinci el alırken nasıl kullanıldığını bilmediğim şeyleri almak kötü olabiliyor arkadaş kontenjanını kullanabilirsen arkadaştan iste yoksa garantili almak önemli. Hevesimi alayım satayım diyorsan kiraloyabilitsin kiralarsın da 3 ay aylık 1200 tl
Nerden kiralanıyor

Herhangi bir sıkıntı çıkıyor mu bir de nasıl alıyoruz geri veriyoruz
ben alamadım maalesef operatörüm kendi üstüme olmadığı için lakin wp hattında destek veriyorlar kargoyu sana yolluyorlar sonra zamanı gelince kod veriyorlar ve geri iade ediyorsun

Ürün temiz ve bütçenize uygunsa alma gibi bir düşünceniz varsa bence 10k ya alınabilir.

daha uygun daha temizini bulup temiz kullanıp sıkıldığınızda güzelce temizleyip parlatıp ilana koyun al sat yapa yapa hem para artar daha güzel bir şey alırsınız yada evde boş boş durmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,998
Üyeler
192,582
Son üye
alperroglu
Geri