Neler Yeni

1000mbps altyapı var ancak gözükmüyor?

Alpercan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Alpercan İşleyen
Arkadaşlar yaklaşık 1.5 sene önce Türk telekom tarafından evime gelip fiber altyapı çekildi. Türk telekom comnet netspeed vs vs bir çok siteden kontrol ettiğimde altyapı 1000 Mbps desteklediği gözüküyor ve gerçekten de destekliyor ancak TurkNet‘te asla 1000 Mb gözükmüyor sadece 100 Mb gösteriyor ve müşteri hizmetlerinde aradığımda altyapınız 1000 Mb desteklemiyor diyor ama desteklediğini biliyorum nasıl çözeceğiz bu durumu

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Yunus
Bildiğim kadarıyla turknet kendi alt yapısı var ise o kadar hızı destekliyor türk Telekom ararsan onlar destekler fakat fiyat tuzlu olur

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Shoto Todoroki
Arkadaşlar yaklaşık 1.5 sene önce Türk telekom tarafından evime gelip fiber altyapı çekildi. Türk telekom comnet netspeed vs vs bir çok siteden kontrol ettiğimde altyapı 1000 Mbps desteklediği gözüküyor ve gerçekten de destekliyor ancak TurkNet‘te asla 1000 Mb gözükmüyor sadece 100 Mb gösteriyor ve müşteri hizmetlerinde aradığımda altyapınız 1000 Mb desteklemiyor diyor ama desteklediğini biliyorum nasıl çözeceğiz bu durumu
türknet kendi altyapısını kullanıyor 1000 mbps de daha türknet gelmemiş size.

Alpercan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Alpercan İşleyen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla turknet kendi alt yapısı var ise o kadar hızı destekliyor türk Telekom ararsan onlar destekler fakat fiyat tuzlu olur
Abi türknet zaten türk telekomun altyapısını kullanmıyor mu bizim altyapımızda destekliyor

Alpercan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Alpercan İşleyen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Abi türknet zaten türk telekomun altyapısını kullanmıyor mu bizim altyapımızda destekliyor
Kendi altyapısının olmadığı terde türktelekom kullanıyor bizim altyapıda gayet yeterli 1000 mbps için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır maalesef hocam tt üzerinden 1000 veremiyorlar
Tüh ya çok sevinmiştim

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Hamka

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Yunus
Fibere geç türk Telekom 100 mhps çoğu şeyi görür gibi

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Yunus
Ben şahsen kendi şahsi fikrim!!
Alt yapısı kimin var ise ondan almaktan yanayım üç beş kuruş ucuz diye herhangi bir problem ve sorunda mağdur olmaktansa nasıl desem yıllık bin tl kar yapcam diye ben o toplara girmezdim.

• Beğen
Reaksiyonlar: umtb
Top Bottom