Tamamda kanki hızın kaç işte benimde aynıydı ssd aldım çözüldü
Steam ayarlarina girip indirme ulkesini turkiye istanbul yada ankara seçmeyi denedinizmi hocam
istanbuldaydı izmiri felan denedim rusyayı felan denedim şuan amerikayı deniyorum en yüksekSteam ayarlarina girip indirme ulkesini turkiye istanbul yada ankara seçmeyi denedinizmi hocam
istanbuldaydı izmiri felan denedim rusyayı felan denedim şuan amerikayı deniyorum en yüksek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim ayar olduğum gofile gibi sitelerde 1000mbps kullanabiliyorum fakat steamde 300 bandından indirmek delirtiyor
Alıntıyı görüntüle
hocam altta sundan varsa ilk bunu indirip sonra indirmeyi denermisiniz bendede bunu indirmezsem once 40 mb alirken 80 90 cikiyor
ssd yazma hızı kontrol et doluysa boşalt işlemci kullanımına bak steam sunucu bölgesini değiştir modem resetle steam önbelleğini temizle antivirüs izin ver bir dene bunlarıAlıntıyı görüntüle
vardı aynı
yukarıda yazdıklarımı dene eğer ssd pcn vs iyiyse türkiye sunucusunda full hız alıyorumbende 1gbit kulanıyorum şu ana kadar max almanya frankfurt sunucusunda 695 mbps indirme aldım daha üstünü görmedim genelde 400 500 arası