1000TL Klavye Önerisi

Kardeşim benim adam 1500 e vereyim diyor yine yok diyorsun. Sen TEMU ile aynı fiyata bekleme yani artık kimse gidipte babasının hayrına 1000 liraya falan vermez kusura bakma da neye göre fahiş?
Ben adamın fiyatına mı fahiş dedim kardeşim?
Sarı sitede 2000-2500 e okutan var. 1500 e almak istemiyorum ve acil ihtiyacım yok ondan "yok sağol" diyorum. Zorla mı almak zorundayım?

Ben adamın fiyatına mı fahiş dedim kardeşim?
Sarı sitede 2000-2500 e okutan var. 1500 e almak istemiyorum ve acil ihtiyacım yok ondan "yok sağol" diyorum. Zorla mı almak zorundayım?
1800 lirayada fahiş diyorsun, kimse sana 2500 liraya al demedi o nerden çıktı? Ama sen daha uygunada aynısını diyorsun. Problem burada fiyat değil demek ki.

Şefim İstanbuldaysan sana elden vereyim 1kdan aula beyaz fazladan var elimde işin görülsün. 2 renk almıştım siyah daha çok hoşuma gitti beyazı maksimum 20dk kullanmadım yada kullanmadım bile.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stok gelmiş reis kap beyazı

Son düzenleme:
stok gelmiş koş koşşşşşşşşşşşşşşşş

stok gelmiş koş koşşşşşşşşşşşşşşşş
şaka gibi ya 1 saat işim vardı bakamadım, stok gelmiş hani bildirim gelse neyse o da gelmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1800 lirayada fahiş diyorsun, kimse sana 2500 liraya al demedi o nerden çıktı? Ama sen daha uygunada aynısını diyorsun. Problem burada fiyat değil demek ki.
Evet fahiş geliyor, satan satar beni ilgilendirmez bu. Konunun fiyatla da alakası var bu arada.

Aldım oh be :D 10 12 dk stokta kaldı yine bitti sonuna yetiştim şükür.

Aula F75'i aldım arkadaşlar. Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,638
Üyeler
186,759
Son üye
haluk098
Geri