1000TL kulaklık klavye mouse Önerisi

Bu ekipmanların hepsini büyük indirimlerle bulmaya çalış. Şimdi sana marka model söylesek indirime girmese sıkıntı olabilir. İndirimde ekipman görünce yaz foruma bu ürün iyi mi diye ona göre al

Bu ekipmanların hepsini büyük indirimlerle bulmaya çalış. Şimdi sana marka model söylesek indirime girmese sıkıntı olabilir. İndirimde ekipman görünce yaz foruma bu ürün iyi mi diye ona göre al
şu sepet alınamaz mı?

Ekler

• 1598905515060.png
    1598905515060.png
    179 KB · Hit: 73
Bütçe Biraz esneyebilir teşekkürler
Bence kendin bul ondan sonra buraya at iyi midir kötü müdür diye mouse önerim logitech g102 prodigy olabilir pençe şeklinde tutuyorsan mouse u güzel kullanırsın birde hafif
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şu sepet alınamaz mı?
Hocam bana göre alınmaz biraz daha araştırır daha ucuza daha güzel filan bulunur

1598905752934.png

Bence kendin bul ondan sonra buraya at iyi midir kötü müdür diye mouse önerim logitech g102 prodigy olabilir pençe şeklinde tutuyorsan mouse u güzel kullanırsın birde hafif

Hocam bana göre alınmaz biraz daha araştırır daha ucuza daha güzel filan bulunur
bu alınır mı?

Klavyede Brown switch yazıyor nasıldır ben mekanik hissini hissetmek istiyorum
Böyle çatur çutur ses duymak istiyorsan mavi öneririm sessiz diyorsan kırmızı kahverengi biraz daha sessizdir emin değilseniz gidip mavi veya kırmızı alabilirsiniz

Klavyede Brown switch yazıyor nasıldır ben mekanik hissini hissetmek istiyorum
https://www.itopya.com/xpg-summoner-rgb-cherry-mx-blue-turkce-gaming-klavye/
şu model güzel duruyor gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,016
Üyeler
195,501
Son üye