şu sepet alınamaz mı?Bu ekipmanların hepsini büyük indirimlerle bulmaya çalış. Şimdi sana marka model söylesek indirime girmese sıkıntı olabilir. İndirimde ekipman görünce yaz foruma bu ürün iyi mi diye ona göre al
Bence kendin bul ondan sonra buraya at iyi midir kötü müdür diye mouse önerim logitech g102 prodigy olabilir pençe şeklinde tutuyorsan mouse u güzel kullanırsın birde hafifBütçe Biraz esneyebilir teşekkürler
Hocam bana göre alınmaz biraz daha araştırır daha ucuza daha güzel filan bulunurşu sepet alınamaz mı?
Güzel gibi. Sorunları var mı bilmiyorum ama bunlardan daha iyisini indirimlerle bulabilirsinizşu sepet alınamaz mı?
bu alınır mı?Bence kendin bul ondan sonra buraya at iyi midir kötü müdür diye mouse önerim logitech g102 prodigy olabilir pençe şeklinde tutuyorsan mouse u güzel kullanırsın birde hafif
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bana göre alınmaz biraz daha araştırır daha ucuza daha güzel filan bulunur
Kulaklık güzel klavye ve mouse u beğendiysen diyorsan elime uygun rahatsız etmezse güzeldir mousepad niye 1 kuruş peki
klavye kulaklık alınır yalnız mouse hakkında bir bilgim yok
Mouse yanında hediye geliyor 1kuruş alıyorlar VİCDANSIZLAR(!)Kulaklık güzel klavye ve mouse u beğendiysen diyorsan elime uygun rahatsız etmezse güzeldir mousepad niye 1 kuruş peki?
kampanya vardır bazen aldıgın şeyin yanına 0.01 kuruşa veriyor itopyaKulaklık güzel klavye ve mouse u beğendiysen diyorsan elime uygun rahatsız etmezse güzeldir mousepad niye 1 kuruş peki?
Klavyede Brown switch yazıyor nasıldır ben mekanik hissini hissetmek istiyorumklavye kulaklık alınır yalnız mouse hakkında bir bilgim yok![]()
Böyle çatur çutur ses duymak istiyorsan mavi öneririm sessiz diyorsan kırmızı kahverengi biraz daha sessizdir emin değilseniz gidip mavi veya kırmızı alabilirsinizKlavyede Brown switch yazıyor nasıldır ben mekanik hissini hissetmek istiyorum
https://www.itopya.com/xpg-summoner-rgb-cherry-mx-blue-turkce-gaming-klavye/Klavyede Brown switch yazıyor nasıldır ben mekanik hissini hissetmek istiyorum
300Tl civarına klavye önerebilir misiniz? (mouse yükseltmeyi düşündüm)Böyle çatur çutur ses duymak istiyorsan mavi öneririm sessiz diyorsan kırmızı kahverengi biraz daha sessizdir emin değilseniz gidip mavi veya kırmızı alabilirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
https://www.itopya.com/xpg-summoner-RGB-cherry-mx-blue-turkce-gaming-klavye/
şu model güzel duruyor gibi