Neler Yeni

1000tl Rc Araba Önerisi

Videolarında vs güzelde üst cap'ini (Üst taraf) beğenmedim bende. Hocam birde kafa dağıtacak bir şey lazım her şey pahalı olduğu için pek takmıyorum artık.
Edit: 2 ve 3. sü büyük araçlarmış muhtemelen 1. sini alırım
Kafa dağıtmalık küçük araç olsa yeter zaten bence.

Kafa dağıtmalık küçük araç olsa yeter zaten bence.
Hocam hobi seviyesinde yani gaz ayarı ve direksiyonun ince ayarı yapılabilen en ucuz cihazlar bunlar. Diğerleri oyuncak sadece tam gaz ileri geri ve sağ sol var.

Hocam hobi seviyesinde yani gaz ayarı ve direksiyonun ince ayarı yapılabilen en ucuz cihazlar bunlar. Diğerleri oyuncak sadece tam gaz ileri geri ve sağ sol var.
O kadar mı detaylı ya? Direksiyonun ince ayarını beklemiyordum. Aslında bunlar zaten tam oyuncak bölümüne girmiyor bence, herhangi bir arabanın simülasyonu desek daha uygun olur. Oyuncak değil bu.

O kadar mı detaylı ya? Direksiyonun ince ayarını beklemiyordum. Aslında bunlar zaten tam oyuncak bölümüne girmiyor bence, herhangi bir arabanın simülasyonu desek daha uygun olur. Oyuncak değil bu.
Evet oyuncaktan ziyade hobi seviyesi olarak geçiyor. Alınca bool bol paylaşırım :)

Elimde bir kaç kod vardı olmadı, araştırdım bayağı gene yok. Geçenlerde vardı ya, şansa bak.
Hocam yeni hesap açayım kupon verir dedim 300tl lik lastiği hediye verdi :D
1652040718293.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,215
Üyeler
173,475
Son üye
Fawkk
Geri