100K tl toplama pc onerisi

hee varsa bildiğin atabilir misin güzel olsun istiyorum :D
tamam atarım da çok araştırmadım bende. ben alacağım zaman sana da yazarım veya kullanan varsa atabilir şimdi bakarız

tamam atarım da çok araştırmadım bende. ben alacağım zaman sana da yazarım veya kullanan varsa atabilir şimdi bakarız
hee evet doğru konuyu yükseltelim ozaman kanka bilen çıksın en azından sağol şimdiden <3

hee evet doğru konuyu yükseltelim ozaman kanka bilen çıksın en azından sağol şimdiden <3
o zaten yd, aliexpress den alacağımız bir şey o yüzden sistemi aldıktan sonra takılacak zaten

Kusura bakma işlerim vardı şimdi müsait oldum beyaz siyah fark eder mi sistem

Kusura bakma işlerim vardı şimdi müsait oldum beyaz siyah fark eder mi sistem
hocam ekran kartı çok pahalı oluyor dediler yani kasayı sıvı soğutmayı en azından beyaz istiyorum renk senkronizasyonunu bozmadığı sürece problem yok

hocam ekran kartı çok pahalı oluyor dediler yani kasayı sıvı soğutmayı en azından beyaz istiyorum renk senkronizasyonunu bozmadığı sürece problem yok
Biraz sırıtıyor anakart beyaz olmadıkça aslında çok önemli değilse siyah kuralım gerçi bana fark etmez beyaz da yaparım sen bilirsin benim için kullanıcının isteği de önemli ona göre hareket ediyorum

Biraz sırıtıyor anakart beyaz olmadıkça aslında çok önemli değilse siyah kuralım gerçi bana fark etmez beyaz da yaparım
hee anakartı unuttum cano yani beyaz olsun istiyordum ama şık güzel olsun yeter cano ya yani fiyatıda bir tık arttırabiliriz 3 4 aylık param vardı ama 1 ay daha sabrederim 150k ya kadar çıkabilir yani

hee anakartı unuttum cano yani beyaz olsun istiyordum ama şık güzel olsun yeter cano ya yani fiyatıda bir tık arttırabiliriz 3 4 aylık param vardı ama 1 ay daha sabrederim 150k ya kadar çıkabilir yani
Sistemi ne zaman alacaksın ona göre hareket edelim şimdi kurarız 1 ay sonra alırsın fiyatlar uçar stokta ürün olmaz böyle çok yaşandı kuruyorum 4 ay sonra alıcam diyor bakıyoruz stok yok fiyatlar değişti tabi en baştan yine kur ben kurarım sıkıntı yok ama sağlıklı bir işleyiş olmuyor

Sistemi ne zaman alacaksın ona göre hareket edelim şimdi kurarız 1 ay sonra alırsın fiyatlar uçar stokta ürün olmaz böyle çok yaşandı kuruyorum 4 ay sonra alıcam diyor bakıyoruz stok yok fiyatlar değişti tabi en baştan yine kur ben kurarım sıkıntı yok ama sağlıklı bir işleyiş olmuyor
Kankam kurduğun gibi aklima yatarsa alacagim. Nakit olarak var yani en fazla 30ksini karttan çekerim

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekstra olarak da böyle bir kasa sıvı soğutma ve sıvı soğutmanin değişeceği fanlar dahil bir sistem de olabilir

İşlemci seçiminde bütçeden kısmak için 7700X'te kullanabilirsin
--------
Sıvı Soğutucular en iyisi hangisi olduğunu bazı arkadaşlar daha iyi bilir yazar.
--------
4080 ekran kartları
--------
4090 ekran kartları (4090 ekran kartlarında genel olarak beyaz ekran kartı yok varsa da çok pahalı oluyor)

Geri