100₺ civarı bütçem var Gamepower bane mi yoksa James Donkey 112i mi ?

Nazif

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar.uzun zamandır dandik bir mouse kullanıyordum oyunlarda ben çok geride bıraktı bütçemin yettiği kadar hiç olmazsa orta seviye bir mouse almak istiyorum ancak gamepower bane ve James Donkey 112i arasında kaldım yardımcı olursanız veya bu fiyat bandında daha iyi bir mouse önerirseniz sevinirim (önerilerde mouse ağırlıkları hakkında bilgi verirseniz güzel olur)

112 bence

Bane'in kronik sensör sorunu var.

112. Bane ile oyun keyfi alamazsın.

James Donket 112. Kuzenim 3 yıl kullanmıştı ama yinede sorunsuz olduğunu göstermeyebilir. Ama GamePower da alınmaz yani...

Arkadaşım 1 buçuk yıl kullandı baneyi sorunsuz. Yine de bilemem. Rampage de sorun yoksa rampage al.

Merhabalar.uzun zamandır dandik bir mouse kullanıyordum oyunlarda ben çok geride bıraktı bütçemin yettiği kadar hiç olmazsa orta seviye bir mouse almak istiyorum ancak gamepower bane ve James Donkey 112i arasında kaldım yardımcı olursanız veya bu fiyat bandında daha iyi bir mouse önerirseniz sevinirim (önerilerde mouse ağırlıkları hakkında bilgi verirseniz güzel olur)

Ya zaten bane nin tipinde hayır yok, 112i kesinlikle ama @Fiery nin attığı mouse daha iyi gibi

kankam eğer çok marka takıntın yoksa Inca IMG 365 MS alabilirsin 6 yıl boyunca kullandım hiç bir sıkıntısı olmadı eli tamamen kavrıyor oyunlarda iyi performans gösterirsin tek sıkıntısı yazılımını kullanamayabilirsin ben kullanmaya çalıştım ama çalışmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,906
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri