Eyyvallah reis sende kendine dikkat etanladım dostum umarım gönlünden ne geçiyorsa o olur dikkat et kendine
Seni Allah gönderdi heralde. RGB'si nasıl güzel gözüküyor mu ? Bir de Mousepad önerir misinRampage Centaur kullanıyorum tavsiye ederim.
knk ben 1 seneye yakın kullanıyorum bu mouse ı ele tam oturuyor bayada hoş gözüküyor, rgb falan makro yazılımıyla kontrol ediliyor fiyatının en iysi diyebilirimSeni Allah gönderdi heralde. RGB'si nasıl güzel gözüküyor mu ? Bir de Mousepad önerir misin
abovv mükemmel mouseknk ben 1 seneye yakın kullanıyorum bu mouse ı ele tam oturuyor bayada hoş gözüküyor, rgb falan makro yazılımıyla kontrol ediliyor fiyatının en iysi diyebilirimAlıntıyı görüntüle
baya hoş işlevsel bi mouse benim bayağı hoşuma gittiSeni Allah gönderdi heralde. RGB'si nasıl güzel gözüküyor mu ? Bir de Mousepad önerir misin
abovv mükemmel mouse
mouse pad olarakda ben zamanında 20tl ye 80cm ye 30cm halı gibi mouse pad aldım n11 den biraz koku var üstünde ama kalitesi güzel kokuda rahatsız etmiyorabovv mükemmel mouse
aldığın linki yollar mısın burdan veya özelden rica etsemmouse pad olarakda ben zamanında 20tl ye 80cm ye 30cm halı gibi mouse pad aldım n11 den biraz koku var üstünde ama kalitesi güzel kokuda rahatsız etmiyor
2. el buDostum peki burdan mı aldın mouseyi yoksa başka yerden mi aldın
https://urun.n11.com/mouse-pad/mousepad-kaymaz-oyuncu-gaming-mouseped-P166608931 link bu benim kullandığım model stokta yok fiyat 30tl olmuş ama değer