SharpDagger
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 181
Arkadaşlar azcık baktım rampage sg-r 218 var oda heryerde satılmıyor bundan iyi var mı ? Eğer yoksa bana link atabilir misiniz satıldığı yerin?
Kral Ben Bunu 3 Ay Önce Almıştım Bozulur Falan Demişlerdi 3 Aydır Sorunsuz Çalışıyor Titremesi Falan Güzel Buna BakabilirsinArkadaşlar azcık baktım rampage sg-r 218 var oda heryerde satılmıyor bundan iyi var mı ? Eğer yoksa bana link atabilir misiniz satıldığı yerin?
Bu fiyata alternatif bu var https://www.akakce.com/oyun-kolu/en...c-hemde-xbox-360-uyumlu-fiyati,532910290.htmlArkadaşlar azcık baktım rampage sg-r 218 var oda heryerde satılmıyor bundan iyi var mı ? Eğer yoksa bana link atabilir misiniz satıldığı yerin?
Aynen alınabilecek en ucuz budur herhalde ama bunlar da bozulma garantili. Her mağazanın yorumlarında aynı sorunlar var.Bu fiyata alternatif bu var https://www.akakce.com/oyun-kolu/en...c-hemde-xbox-360-uyumlu-fiyati,532910290.html
Yerinde olsam dandik replika gamepadlere para vermektense biriktirip kaliteli bir şey alırdım ama sana kalmış
Pc uyumlu değil mi hocam.Kral Ben Bunu 3 Ay Önce Almıştım Bozulur Falan Demişlerdi 3 Aydır Sorunsuz Çalışıyor Titremesi Falan Güzel Buna Bakabilirsin
![]()
Polygold Ps4 Oyun Kolu Doubleshock 4 - V2 Yeni Nesil Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Polygold Ps4 Oyun Kolu Doubleshock 4 - V2 Yeni Nesil Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Tabi Bana sağlam Geldi Şanslıyım
100 TL gamepad kaliteli bi tık zor
pc uyumlu kablo ile kullanmak zorundasın ds4 windows diye bir uygulama var onu açınca bütün ayarlamalar geliyor kablosu bi tık kısa ama kasa yakınsa iş görürPc uyumlu değil mi hocam.
Abi kabloyla kullanınca şarj falan gitmiyor demi ?pc uyumlu kablo ile kullanmak zorundasın ds4 windows diye bir uygulama var onu açınca bütün ayarlamalar geliyor kablosu bi tık kısa ama kasa yakınsa iş görür
forum.donanimarsivi.com
Nerden alabilirim bi türlü bulamadım tek vatanda var oradanda almak istemiyorum.İnceleme - Rampage SG-R218
-ARKADAŞLAR MERHABA RAMPAGE'İN ÇIKARDIĞI GAMEPADİ İNCELEYECEĞİM- ÖZELLİKLERİNDE ÇOK DETAYA İNMEYECEĞİM SADE BİRİ NCELEME YAPACAĞIM...forum.donanimarsivi.com
gitmiyoAbi kabloyla kullanınca şarj falan gitmiyor demi ?