Neler Yeni

100tlye Mouse önerisi

RB.01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ranim Bakkour
Şuan indirimler var diye ben de klavye mouse almak istiyorum
100tlye mouse önerir misiniz
Elim küçüktür ama başkaları da kullanır genel olarak evde kullanacağım için ailemin hepsi kullanacak
Sensör hakkında bilgim yok ama rekabetçi oyunlar oynamam ama oynarsam bir gün olabildiğince rahatsız etmesin
Ben m300 düşündüm şuan itopyada indirimli olarak 100tlye var sizce 100tlye alınabilecek başka mouse var mı en fazla 130tlye çıkabilirim

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
cooler master cm110

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
Sensör farkı var mı hangisinin daha iyi
hocam 100tlye alacağın mouselardan hiçbirinde sensör birbirine çok üstün değil hatta hiç değil aourusun basım ömrü fazla ama tuşları biraz sert cm110 çok şık lenovo da sensörde belki bir tık ama küçük bir tık öndedir

RB.01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ranim Bakkour
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam 100tlye alacağın mouselardan hiçbirinde sensör birbirine çok üstün değil hatta hiç değil aourusun basım ömrü fazla ama tuşları biraz sert cm110 çok şık lenovo da sensörde belki bir tık ama küçük bir tık öndedir
Anladım hocam teşekkürler yani çok soru sordum da smx r88 de alınır mı siz olsanız hangisini alırsınız

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
Anladım hocam teşekkürler yani çok soru sordum da smx r88 de alınır mı siz olsanız hangisini alırsınız
hocam bu üç saydığımdan 3ü(cm110 dışında o dün indirimdeydi) normal fiyatının altında ama smx r88 in normal fiyatı bu vodafone yanımdadan aorus m2 yi 80 TL'ye alabilirsiniz bence onu alın geçin cm110 indirimde olsa onu tavsiye ederdim ama şu an biraz tuzlu aorus m2 en iyi tercih olacaktır

RB.01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ranim Bakkour
hocam bu üç saydığımdan 3ü(cm110 dışında o dün indirimdeydi) normal fiyatının altında ama smx r88 in normal fiyatı bu vodafone yanımdadan aorus m2 yi 80 TL'ye alabilirsiniz bence onu alın geçin cm110 indirimde olsa onu tavsiye ederdim ama şu an biraz tuzlu aorus m2 en iyi tercih olacaktır
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz

Top Bottom