Neler Yeni

...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
AHMET BERK
Spam
Messi ronaldo vs vs

Son düzenleme:

Oguz...

80+ Bronze
Görüntü alıp dini değerlerre hakaretten şikayet edeydin riota

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar valorant oynarken benden yasca buyuk kisiler Allaha cok buyuk hakaretler etti sonrasinda bunlar 20 dakika dine ve Allaha hakaretler yagdirdi bend egenelde dinin tam karsi bir degere hakarette bulundum istemedende olsa suclu hangi taraftir
Allah'a hakaretin karşılığı milli değerlere hakaret mi?

Ephesus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Kamil Berke Kapıcıoğlu
Arkadaşlar valorant oynarken benden yasca buyuk kisiler Allaha cok buyuk hakaretler etti sonrasinda bunlar 20 dakika dine ve Allaha hakaretler yagdirdi bende genelde dinin tam karsi bir degere hakarette bulundum istemedende olsa suclu hangi taraftir yasimda kucuk biraz tedirginim
mutelemek yerine adamların bir değerine küfür etmişsin kayıt alıp raporlasanda olurdu yani ne gerek var

marilyn

80+ Silver
Arkadaşlar valorant oynarken benden yasca buyuk kisiler Allaha cok buyuk hakaretler etti sonrasinda bunlar 20 dakika dine ve Allaha hakaretler yagdirdi bend egenelde dinin tam karsi bir degere hakarette bulundum istemedende olsa suclu hangi taraftir
karşı bir hakarette iki tarafta suçlu duruma düşüyor

bu türemelerle denk gelmemek için ya arkadaşım ile oynuyorum yada herkesi muteleyip solo takılıyorum sende öyle yap

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
AHMET BERK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Allah'a hakaretin karşılığı milli değerlere hakaret mi?
Hayır tabikide iki degerimede saygi duyuyorum ama en az 30 dakika kufür ettiler bana zoruma gitti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görüntü alıp dini değerlerre hakaretten şikayet edeydin riota
Sence ettigim o sadece 1 kufurden beni dava edebilirmi sonucta oda bana karsilikli sovdu hemde dini degere o suçlu taraftir degilmi?

karşı bir hakarette iki tarafta suçlu duruma düşüyor

bu türemelerle denk gelmemek için ya arkadaşım ile oynuyorum yada herkesi muteleyip solo takılıyorum sende öyle yap
Sence başım belaya girermi tedirgin oldumda

mutelemek yerine adamların bir değerine küfür etmişsin kayıt alıp raporlasanda olurdu yani ne gerek var
tabii ki haklisin ama 20 30 Dakika dinime küfür edilince hiç sakin kalamadim kb

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sorun olmaz. Sırf seni sinir etmek için bile yapmış olabilirler. Bazı insanlar çok takmıyor öyle şeylere. Yaş kaçtı bu arada?

marilyn

80+ Silver
Hayır tabikide iki degerimede saygi duyuyorum ama en az 30 dakika kufür ettiler bana zoruma gitti

Sence ettigim o sadece 1 kufurden beni dava edebilirmi sonucta oda bana karsilikli sovdu hemde dini degere o suçlu taraftir degilmi?

Sence başım belaya girermi tedirgin oldumda

tabii ki haklisin ama 20 30 Dakika dinime küfür edilince hiç sakin kalamadim kb
girmez geçenlerde şikayette bulundum bir sonuç çıkmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
AHMET BERK
Sorun olmaz. Sırf seni sinir etmek için bile yapmış olabilirler. Bazı insanlar çok takmıyor öyle şeylere. Yaş kaçtı bu arada
!3 ama ben çok bi hakarette bulunmadim onlar dine sovduler biraz tedirgin oldum suçlu benmiyim acaba die

girmez geçenlerde şikayette bulundum bir sonuç çıkmadı
Tamamdır saol kral ben degerlere saygi duyan birisiyimdir ama bazi kisiler çikeden çıkarıyor insanı

ege1881

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Ege Y.
Korkma, kimsenin milli ve dini değerlere hakaret etme hakkı yok

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom