tunahanselcuk61
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 171
- Bütçe
- 1200
Selam dostlar İ5 10400F & RX480 8GB için sizlerden power suppley önerisi bekliyorum.
Hocam bunu alsam daha mantıklı değil mi ya. Bonuslarımı kullanırsam 1000TL ye geliyor.Bunu bulabildim en uygun;
![]()
MSI MAG A500DN 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG A500DN 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A500DN 500 W Power Supply özelliklerini incele, 1.379,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
F seviyesi PSU dur.Hocam bunu alsam daha mantıklı değil mi ya. Bonuslarımı kullanırsam 1000TL ye geliyor.
O ne demek hocamF seviyesi PSU dur.
@yusuf7878
Hocam bunu alsam daha mantıklı değil mi ya. Bonuslarımı kullanırsam 1000TL ye geliyor.
Hocam PSU'larda tier list diye bir şey var, bu tier listte PSU'ların kalitesi sıralanıyor. Bu PSU F seviyesi, F seviyeside en alt seviye ve elektronik çöp katmanı oluyor. Bütçeniz okadar çıkıyorsa eğer bunu al. C seviyesi:O ne demek hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
MSI MAG A600DN 600W 80+ 120mm Power Supply Güç Kaynağı - Fiyatı, Yorumları
MSI MAG A600DN 600W 80+ 120mm Power Supply Güç Kaynağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam bonus kullandırtmıyor bu site denedimHocam PSU'larda tier list diye bir şey var, bu tier listte PSU'ların kalitesi sıralanıyor. Bu PSU F seviyesi, F seviyeside en alt seviye ve elektronik çöp katmanı oluyor. Bütçeniz okadar çıkıyorsa eğer bunu al. C seviyesi:
![]()
MSI PSU MAG A650BNL 650W 80 PLUS Bronze Güç Kaynağı Uygun Fiyatları ile Tebilonda
MSI Marka MSI PSU MAG A650BNL 650W 80 PLUS Bronze Güç Kaynağı Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
![]()
MSI PSU MAG A650BNL WHITE 650W 80 PLUS Bronze Güç Kaynağı Uygun Fiyatları ile Tebilonda
MSI Marka MSI PSU MAG A650BNL WHITE 650W 80 PLUS Bronze Güç Kaynağı Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Bonus'lu Troy kart var mı?Hocam bonus kullandırtmıyor bu site denedim
GarantiBBVA Bonus Business Kartımda bonus puan var hocam 950 küsür.Bonus'lu Troy kart var mı?
Tercih senin ben bütçe dahilinde bir şey bulmaya çalıştım.Hocam bunu alsam daha mantıklı değil mi ya. Bonuslarımı kullanırsam 1000TL ye geliyor.
Teşekkürler hocam emeğine sağlık.Tercih senin ben bütçe dahilinde bir şey bulmaya çalıştım.![]()
Troy kart ise 300 TL kupon basabilirsiniz.GarantiBBVA Bonus Business Kartımda bonus puan var hocam 950 küsür.
Maalesef mastercardTroy kart ise 300 TL kupon basabilirsiniz.