Ryzen 5 5600x ve 32 gb 3200mhz ram var 700 w 80 plus power de mevcutSistem özeliklerini atar mısın?
Hangi ayarlarda oynuyonRyzen 5 5600x ve 32 gb 3200mhz ram var 700 w 80 plus power de mevcut
mesela cs go aynı ayarlar değiştirmedim bile sadece direkt ekran kartını değiştirdim pc de ve hiç bir fark olmadıHangi ayarlarda oynuyon
ddu ile driver silip tekrar kurulum yapıp denedin mi1050 ti ekran kartımı 3060 ile değiştirdim güncellemeleri de yaptım geforce experience den ama fps değişmedi hala bütün oyunlarda aynı fps i alıyorum sorun nedir acaba bilgisayarım 3060 da okuyor
Hocam düşükde de mi oynuyorsunmesela cs go aynı ayarlar değiştirmedim bile sadece direkt ekran kartını değiştirdim pc de ve hiç bir fark olmadı
evetHocam düşükde de mi oynuyorsun
Cs go valorant gibi oyunlar islemci tabanli oyunlardır.mesela cs go aynı ayarlar değiştirmedim bile sadece direkt ekran kartını değiştirdim pc de ve hiç bir fark olmadı
God Of War felan gir görürsün farkı1050 ti ekran kartımı 3060 ile değiştirdim güncellemeleri de yaptım geforce experience den ama fps değişmedi hala bütün oyunlarda aynı fps i alıyorum sorun nedir acaba bilgisayarım 3060 da okuyor
yok hocam denemedim ama experience de güncelleştirmeleri varsayılan yapıp sonradan güncelledimddu ile driver silip tekrar kurulum yapıp denedin mi
CS GO valorant gibi işlemci yi kullanan oyunlar için normal .Rdr 2 veya god of war gibi AAA oyunlar yüklümü