1050 Ti ile bu işlemcinin olduğu 2. el sistem bulamadım, o yüzden karşılaştıramadım. Ortalama bir fiyat söyleyebilir misin? Ona göre bakayım.Tek tek 2nci el fiyatlarına bakarsanız daha sağlıklı olur fiyatlarını bilmiyorum ama mesela birisi 9700k ya 8k fiyat yazmışsada buna da aldanmayın derim .
Sistem çok dengesiz, o haliyle alıcı bulur mu bilmiyorum. Neden dersen sen satıcı olarak bunda 9700K var diyerek yüksek fiyat isteyeceksin ama alıcı 1050Ti var diye işlemcisi daha düşük 1050Ti sistemlere bakıp sistemi pahalı bulacak.1050 Ti, i7 9700K, 16 GB RAM'li sistem 2. el kaç TL eder?
Eski nesil işlemcilerin fiyatları çok saçma, kimse de satamıyor zaten. Mesela bende 5 nesil eski i3 var fiyatına bakıyorum adamlar 2000-2500 yazmış, yav bunun 14. Nesili 2000 lira zatenTek tek 2nci el fiyatlarına bakarsanız daha sağlıklı olur fiyatlarını bilmiyorum ama mesela birisi 9700k ya 8k fiyat yazmışsada buna da aldanmayın derim .
Fazla fiyat olmasına gerek yok; ne kadar eder, fiyatını öğrenmek istiyorum sadece.Sistem çok dengesiz, o haliyle alıcı bulur mu bilmiyorum. Neden dersen sen satıcı olarak bunda 9700K var diyerek yüksek fiyat isteyeceksin ama alıcı 1050Ti var diye işlemcisi daha düşük 1050Ti sistemlere bakıp sistemi pahalı bulacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eski nesil işlemcilerin fiyatları çok saçma, kimse de satamıyor zaten. Mesela bende 5 nesil eski i3 var fiyatına bakıyorum adamlar 2000-2500 yazmış, yav bunun 14. Nesili 2000 lira zaten
Bari i3 işlemciyi i7 yapayım diye 9700K falan da araştırmıştım ona da 4-5 bin yazanlar olsa da 8-9 bin diye uçanlar yine var. Bu fiyatlarla yükseltmek mantıklı gelmediği için bakmayı bıraktım.
Diğer parçaları bilmiyorum ama üst segment değil ise sistem parçalarından anlayan biri 9k vermez bence9k yazın ilana belki 9500 . eder mi ? sanmam, satılır mı ? çok yüksek ihtimal.
Satılması için maksimum 7 bin civarı bence (monitör ekipman vs saymadım sadece kasa)Fazla fiyat olmasına gerek yok; ne kadar eder, fiyatını öğrenmek istiyorum sadece.
Anlamayan biri de vermez bence, herkes 1050Ti ne az çok biliyor, eskisi gibi i7 var alalım kafasında olan pek yok oyun amaçlı sistem alanlar ekran kartına bakıyor. 9 bine 1660Ti li sistem satan birkaç ilan var en basitinden, hadi onu geçtim kazık da olsa 1650 olan tonla ilan var 1050Ti yine daha kötü.Diğer parçaları bilmiyorum ama üst segment değil ise sistem parçalarından anlayan biri 9k vermez bence
Satma planın varsa bence işlemciyi alt modellerle takas ederek üstüne birkaç bin lira para al sistemi öyle sat. O şekilde daha kârlı olur. Aynı ilde olacağımızı düşünsem şahsen kendim de takas teklifi sunardım ama büyük ihtimalle değilizdir o yüzden aynı ildekilerle iletişime geçsen daha iyi.1050 Ti, i7 9700K, 16 GB RAM'li sistem 2. el kaç TL eder?
Katılıyorum işlemci ve ekran kartı 4k falan anca eder diğer parçalar ile beraber 6k eder diye düşündüm ben sadece kasa olarak.Satılması için maksimum 7 bin civarı bence (monitör ekipman vs saymadım sadece kasa)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anlamayan biri de vermez bence, herkes 1050Ti ne az çok biliyor, eskisi gibi i7 var alalım kafasında olan pek yok oyun amaçlı sistem alanlar ekran kartına bakıyor. 9 bine 1660Ti li sistem satan birkaç ilan var en basitinden, hadi onu geçtim kazık da olsa 1650 olan tonla ilan var 1050Ti yine daha kötü.
Parça olarak düşündüğüm parçalar varsa bence daha fazla eder ama toplu olarak sarılırsa 1050Ti olduğu için en fazla bu fiyatlara alan olur.Katılıyorum işlemci ve ekran kartı 4k falan anca eder diğer parçalar ile beraber 6k eder diye düşündüm ben sadece kasa olarak.