1050Ti 144Hz Sorunu 1920x1080

Reaksiyon skoru
1
rkadaşlar selamlar. İşlemci olarak i7-7700 Intel kullanıyorum. 16 GB RAM hayvan gibi bir anakartımda var. Tek sorun GTX 1050 Ti ekran kartı kullanıyorum. Monitöründen 144 Hz alıyorum Display Port'umda 144 Hz'i destekliyor lakin 144Hz kullanırken belli bir süre sonra ekranım 2-3 dakikada bir 0.5 saniyeliğine Black screen e geçiyor. Bunun sorunu ne olabilir ekran kartım 144Hz'i mi desteklemiyor? Böyle kullanmaya devam edersem sorun çıkartır mı? İnceldiği yerden kopsun mu?

Ekran kartı driverı güncel mi acaba ?

Ekran kartın 144Hz destekliyor. Monitöre ve ekran kartına DP girişini düzgün yaptığından emin ol ve ekran kartının güç bağlantılarını çıkarıp tekrar yap. Ayrıca NVIDIA görüntü ayarlarını defaulta alıp tekrar 144Hz'yi seç.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütün bunlar sorununu çözmezse DDU ile GPU driver'ı kaldırıp tekrar WHQL sürümünü indir.

Ekran kartın 144Hz destekliyor. Monitöre ve ekran kartına DP girişini düzgün yaptığından emin ol ve ekran kartının güç bağlantılarını çıkarıp tekrar yap. Ayrıca Nvidia görüntü ayarlarını defaulta alıp tekrar 144Hz'yi seç.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütün bunlar sorununu çözmezse DDU ile GPU driver'ı kaldırıp tekrar WHQL sürümünü indir.
Tavsiye için teşekkur ederim en yakın zamanda deneyip geri dönüş yapacağım

Geri