furkanerenw
80+
- Reaksiyon skoru
- 74
küçük ama eleŞu an Ajazz Aj159 PRO en iyisi.
küçük ama eleŞu an Ajazz Aj159 PRO en iyisi.
Ben bedavaya aj159 apex aldım yetkililer hediye ettiTemu hat trick ile mouse alıcam. Temuda satılan en iyi mouse nedir?
Aklımda bu var ama bundan daha iyisi var mı şuan?
Uçağa hızlı bindirilirse en geç 8 9 güne gelir.1 aya kadar uzuyormu?
Nasıl oluyor o yaBen bedavaya aj159 apex aldım yetkililer hediye etti![]()
Urun geldikten sonra iade ediyorlar. Mh urun sizde kalsin parayi hesabiniza yolladik diyor.Nasıl oluyor o ya![]()
her zaman olmasada spesifik durumlarda evet. genelde 15 günü bile bulmuyor.1 aya kadar uzuyormu?
19.5CM elim, bi tık ufak bana.küçük ama ele
Bu yüzden claw başladımküçük ama ele
anlamadımBu yüzden claw başladım
Satıcıya baktım baya satış yapmış bir satıcı, ben ürünü aldım bakalım bekliyorum.Temu'dan daha önce hiç alışveriş yapmadım. O kadar uğraşmak ve beklemek yerine şöyle bir şey alsam olur mu ?![]()
Furylevel Z1 3395 Wireless Gaming Mouse
Üst seviye oyun deneyiminizi kesintisiz, gecikmesiz olarak yaşayın bunu yanında 54 gram hafifliği sayesinde elinizde yokmuş gibi hissedin, 450 mAh lityum batarya ile haftalarca şarjı gidebilecek şekilde tasarlandı.furylevel.com
Valo/cs/pubg/rainbow sixseige gibi oyunlarda iyi tepki verebileceğim , şarjı uzun giden mouse arıyorum.
Palm ve finger grip arası tutuşum var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Satıcı güvenilir mi ? kendi satıcısı yerine buradan almak mantıklı mı
Bu bütçelere ben olsam temudan değil de furylevelin sitesinden 1400 tl ile z1 alırdımTemu hat trick ile mouse alıcam. Temuda satılan en iyi mouse nedir?
Aklımda bu var ama bundan daha iyisi var mı şuan?