1060 3gb almalı mıyım

vales80

80+
Reaksiyon skoru
20
Arkadaşlar 1900tlye gtx1060 3gb buldum sizce almalı mıyım şuanki sistemim:

R3 1200 işlemci
8gb ram
Gt1030 ekran kartı

Alma, çok eski bir kart ayrıca vram aşırı düşük çok sıkıntı yaşarsın

Pahali alinmaz

1500 falan olsa bile zor. Sağlam upgrade olur gt1030 dan sonra ama 480-580 alman daha hesaplı olur.

1060 6GB bakmaya çalış veya RX 580 bak.

Çok pahalı, o fiyata RX 580 8 GB bile bulunabilir. İşlemci yüzünden biraz darboğaz olur ancak 1900 TL'ye GTX 1060 3 GB almaktan iyidir.

1060 almıyorum ozaman
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1060 6GB bakmaya çalış veya RX 580 bak.

Çok pahalı, o fiyata RX 580 8 GB bile bulunabilir. İşlemci yüzünden biraz darboğaz olur ancak 1900 TL'ye GTX 1060 3 GB almaktan iyidir.
Arkadaşlar güzel diyorsunuz da o paraya piyasadaki kartların hepsi mining çıkması miningli kartı almak mantıklı mı

Arkadaşlar güzel diyorsunuz da o paraya piyasadaki kartların hepsi mining çıkması miningli kartı almak mantıklı mı
Tabi sen de haklısın mining yapılmış olabilirler, o riski alıp almamak sana kalmış. Ancak bir kartla mining yapıldığında kart anında bozulmuyor ki, ben de bir süre miningli kart kullandım ve bir sıkıntı yaşamadım. Miningden korkacak olursak GTX 1060 6 GB ile de mining yapılmış olabilir, yani yüksek güçte kartları kesinlikle almayacak mısın? Temiz ve az kullanılmış bir tane bulup alabilirsin. Mesela satan kişinin profiline bak, bir sürü RX 580 satıyorsa muhtemelen ciddi mining yapılmıştır. Aşağıda attığım ilan güzel gibi.

Yine de GTX 1060 3 GB düşünürsen daha ucuza bulabilirsin.

Tabi sen de haklısın mining yapılmış olabilirler, o riski alıp almamak sana kalmış. Ancak bir kartla mining yapıldığında kart anında bozulmuyor ki, ben de bir süre miningli kart kullandım ve bir sıkıntı yaşamadım. Miningden korkacak olursak GTX 1060 6 GB ile de mining yapılmış olabilir, yani yüksek güçte kartları kesinlikle almayacak mısın? Temiz ve az kullanılmış bir tane bulup alabilirsin. Mesela satan kişinin profiline bak, bir sürü RX 580 satıyorsa muhtemelen ciddi mining yapılmıştır. Aşağıda attığım ilan güzel gibi.

bnce sadece rx 580 değile rx 470/480/570/580/590 demeniz arkadaş için daha yararlı olabilir

Teşekkürler ancak bulunduğum şehirden elden satın almak istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mining çıkması 570 alıcam sanırım inşallah darboğaz yemem

Geri