Gt1030 dan geçicem benim için büyük yenilik olacak ama mining çıkması 470 480 ya da 570 de alabilirim kararsız kaldımAlma, çok eski bir kart ayrıca vram aşırı düşük çok sıkıntı yaşarsın
570 düşündüm de mining çıkması hepsi miningli kartı almak mantıklı mı1500 falan olsa bile zor. Sağlam upgrade olur gt1030 dan sonra ama 480-580 alman daha hesaplı olur.
1060 6GB bakmaya çalış veya RX 580 bak.
Arkadaşlar güzel diyorsunuz da o paraya piyasadaki kartların hepsi mining çıkması miningli kartı almak mantıklı mıÇok pahalı, o fiyata RX 580 8 GB bile bulunabilir. İşlemci yüzünden biraz darboğaz olur ancak 1900 TL'ye GTX 1060 3 GB almaktan iyidir.
Tabi sen de haklısın mining yapılmış olabilirler, o riski alıp almamak sana kalmış. Ancak bir kartla mining yapıldığında kart anında bozulmuyor ki, ben de bir süre miningli kart kullandım ve bir sıkıntı yaşamadım. Miningden korkacak olursak GTX 1060 6 GB ile de mining yapılmış olabilir, yani yüksek güçte kartları kesinlikle almayacak mısın? Temiz ve az kullanılmış bir tane bulup alabilirsin. Mesela satan kişinin profiline bak, bir sürü RX 580 satıyorsa muhtemelen ciddi mining yapılmıştır. Aşağıda attığım ilan güzel gibi.Arkadaşlar güzel diyorsunuz da o paraya piyasadaki kartların hepsi mining çıkması miningli kartı almak mantıklı mı
bnce sadece rx 580 değile rx 470/480/570/580/590 demeniz arkadaş için daha yararlı olabilirTabi sen de haklısın mining yapılmış olabilirler, o riski alıp almamak sana kalmış. Ancak bir kartla mining yapıldığında kart anında bozulmuyor ki, ben de bir süre miningli kart kullandım ve bir sıkıntı yaşamadım. Miningden korkacak olursak GTX 1060 6 GB ile de mining yapılmış olabilir, yani yüksek güçte kartları kesinlikle almayacak mısın? Temiz ve az kullanılmış bir tane bulup alabilirsin. Mesela satan kişinin profiline bak, bir sürü RX 580 satıyorsa muhtemelen ciddi mining yapılmıştır. Aşağıda attığım ilan güzel gibi.
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Yine de GTX 1060 3 GB düşünürsen daha ucuza bulabilirsin.
![]()
Zotac GTX 1060 3 GB (GTX1060-3G-GDDR5) - Zotac Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1072956934
Zotac GTX 1060 3 GB (GTX1060-3G-GDDR5) - Zotac Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
![]()
Msi Aero GTX 1060 3 GB OC Mini Itx - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1073282937
Msi Aero GTX 1060 3 GB OC Mini Itx - MSI Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Teşekkürler ancak bulunduğum şehirden elden satın almak istiyorumTabi sen de haklısın mining yapılmış olabilirler, o riski alıp almamak sana kalmış. Ancak bir kartla mining yapıldığında kart anında bozulmuyor ki, ben de bir süre miningli kart kullandım ve bir sıkıntı yaşamadım. Miningden korkacak olursak GTX 1060 6 GB ile de mining yapılmış olabilir, yani yüksek güçte kartları kesinlikle almayacak mısın? Temiz ve az kullanılmış bir tane bulup alabilirsin. Mesela satan kişinin profiline bak, bir sürü RX 580 satıyorsa muhtemelen ciddi mining yapılmıştır. Aşağıda attığım ilan güzel gibi.
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Yine de GTX 1060 3 GB düşünürsen daha ucuza bulabilirsin.
![]()
Zotac GTX 1060 3 GB (GTX1060-3G-GDDR5) - Zotac Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1072956934
Zotac GTX 1060 3 GB (GTX1060-3G-GDDR5) - Zotac Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
![]()
Msi Aero GTX 1060 3 GB OC Mini Itx - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1073282937
Msi Aero GTX 1060 3 GB OC Mini Itx - MSI Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com