4000 TL'ye aldıysan taş gibi ekran kartı ama keşke rx6600 tercih etseydin ve testleri var mı ?1080 ekran kartı aldım daha gelmedi ama
Sizce kötümü yapmışım kart çok temiz güvenlik etiketi üzerinde 4000 aldım içim rahat değil bişeyler yanliş yapıyormuşum gibi geliyor desteğinize ihtiyaç var
güncelleme desteği daha yeni bitti diye hatırlıyorum1080 ekran kartı aldım daha gelmedi ama
Sizce kötümü yapmışım kart çok temiz güvenlik etiketi üzerinde 4000 aldım içim rahat değil bişeyler yanliş yapıyormuşum gibi geliyor desteğinize ihtiyaç var
Hocam güvenlik etiketi üzerindeyse hiç bakım yapılmadı mı bu karta?1080 ekran kartı aldım daha gelmedi ama
6600 alabılırdın hem ti de degıl bence pek mantık ısı olmamıs1080 ekran kartı aldım daha gelmedi ama
Sahibinden pgile aldın en ufak probelmde geri yolarim4000 TL'ye aldıysan taş gibi ekran kartı ama keşke rx6600 tercih etseydin ve testleri var mı ?