O fiyata 2k bile en iyi deneyimi alırsın.merhaba dostlar 1080p de en iyi oyun deneyimini yaşamak istiyorum bütçem 25-35 bin civarı. tabi bunu soğutucularıda ekleyebiliriz
Monitor dahil mi?merhaba dostlar 1080p de en iyi oyun deneyimini yaşamak istiyorum bütçem 25-35 bin civarı. tabi bunu soğutucularıda ekleyebiliriz
Bu sisteme bakar mısınız sizce nasıl bir de bunu gördüm.Monitor dahil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
2K montior almaniz daha iyi olabilir dahil degil ise
https://pckolik.com/urun/alfa-v2-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4070ti/ hocam Nvidia tarafindan bu butcede alabileceginiz 2K oynamak icin en iyi sistem budur ayri olarak 1K bir sogutucu alsaniz isinizi gorur butcenizi biraz asiyor ama yine de atayim dedim zaten daha arastiriyorum atarim biraz daha dusuk butceli. Islemci 1080P de darbogaz yapar ama 2K da sikinti olmaz.
Ama derseniz ki bana https://pckolik.com/pbwp-customization-default/?pid=50319 bu da yeterli olur sonucta oynadiginiz oyunlara bagli olaraktan yeterli olacaktir 20-25K butcede alinabilecek en iyi sistemdir.
Eger son attigimi alacaksaniz su ozellistemeleri yapmaniz cok iyi olur. Anakart B550M AORUS 875 TL fark ile SSD 500 TL fark ile MLD 1TB yaparsaniz 23374 TL tutuyor. Ondan sonra da 800-1.2K arasina bir sogutucu alirsiniz maksimim 25.5K tutar sistem.
rtı 16 gb olduğu için istiyorum ileride 2k falan geçersem mantıklı olmaz mı sonuçta bu ekran kartı 21 bin bandından gidiyor fiyatlarıPahali hocam benim son attigim sistem daha mantikli onda 1TB SSD var siz sanirim sivi sogutucudan dolayi istiyorsunuz fakat gerek yok kule tipi sogutucu yeter. Eger ki 35k nin hepsini kullanmak istemiyorsaniz attigim sistemi dedigim sekilde ozellestirerek almanizi oneririm.
Yani sana kalmis eger butce varsa alman tabi ki daha iyi olur 2K icin falan da cok daha iyi olur.Yok ben ekran ka
rtı 16 gb olduğu için istiyorum ileride 2k falan geçersem mantıklı olmaz mı sonuçta bu ekran kartı 21 bin bandından gidiyor fiyatları
İlk attığınıza kıyasla daha uygun değil mi 28 bin tl sonuçta pc hocası paylaşmıştı bu sistemi 5 gün önce mi neYani sana kalmis eger butce varsa alman tabi ki daha iyi olur 2K icin falan da cok daha iyi olur.
Hocam dediginiz gibi 2K icin daha iyi olur ve daha iyi bir sistem butce varsa alinabilir ama butceyi zorlamak istemiyorsaniz attigimi da tercih edebilirsiniz size kalmis.İlk attığınıza kıyasla daha uygun değil mi 28 bin TL sonuçta pc hocası paylaşmıştı bu sistemi 5 gün önce mi ne
bir şey daha sormak istiyorum. Benim attığımı 1080 pde güzel bir işlemciyle darboğaz olmadan oynayabilir miyiz ? Dediğim gibi bir süre sonra 2k ya geçebilirim biriktirince. İşlemciyi yükseltmelimiyim dar boğaz olmaması içinHocam dediginiz gibi 2K icin daha iyi olur ve daha iyi bir sistem butce varsa alinabilir ama butceyi zorlamak istemiyorsaniz attigimi da tercih edebilirsiniz size kalmis.
Ama sizin yerinizde ben olsaydim benim attigim sistemi alirdim tabi size kalmis.
Yani az da olsa darbogaz olur hocam.bir şey daha sormak istiyorum. Benim attığımı 1080 pde güzel bir işlemciyle darboğaz olmadan oynayabilir miyiz ? Dediğim gibi bir süre sonra 2k ya geçebilirim biriktirince. İşlemciyi yükseltmelimiyim dar boğaz olmaması için
Az olması herhangi bir sorun teşkil etmeyecekse bu konuda ekran kartına eş güç sağlayacak hangi işlemciyi önerirsinizYani az da olsa darbogaz olur hocam.