1080p için rtx 5060 ti 8 gb

Elyaf

80+
Reaksiyon skoru
38
Arkadaşlar biliyorum 8 gb vram yetersiz ama alacağım hazır sistemde 8 gb rtx 5060 ti var, veya 16 gb rx 9060 xt var. şimdi diyeceksiniz 9060xt daha mantıklı ama after effects, topaz video ai için nvidia daha iyi diyordu çoğu kişi. Ve multi frame gen teknolojisi ile 5060 ti 8 gb, 9060 xtden gözle görülür yüksek fps almaz mı? Siz neler düşünüyorsunuz?

Arkadaşlar biliyorum 8 gb vram yetersiz ama alacağım hazır sistemde 8 gb rtx 5060 ti var, veya 16 gb rx 9060 xt var. şimdi diyeceksiniz 9060xt daha mantıklı ama after effects, topaz video ai için nvidia daha iyi diyordu çoğu kişi. Ve multi frame gen teknolojisi ile 5060 ti 8 gb, 9060 xtden gözle görülür yüksek fps almaz mı? Siz neler düşünüyorsunuz?
Bazı oyunlarda hayır almaz. Siz 5060ti alcaksanız 16gb dan şaşmayın. İlerde yetmez vs. Edit yaparken lazım olur falan gerek yok bence o sorunlarla uğraşmaya. Koyabiliyorsanız biraz daha bütçe koyup 16gb alın kesinlikle.

O zaman en mantıklısı şimdilik rx 9060 xt alıp biraz takılıp satıp 5060 ti 16 gb almak olacak. Veya biraz daha koyar 5070 alırım. Çok teşekkür ederim 🙏

16 GB modeliyle arasında uçurum bir fiyat farkı yok, aradaki her kuruş farka değer. Çok ucuza satılsa düşünülebilirdi ama bu fiyatlardan asla alınmaz 8 GB 5060 Ti.

O zaman en mantıklısı şimdilik rx 9060 xt alıp biraz takılıp satıp 5060 ti 16 gb almak olacak. Veya biraz daha koyar 5070 alırım. Çok teşekkür ederim 🙏
Rica ederim hocam ne demek.

Kesinlikle hocam. Bence al sat uğraşmayıp bir süre daha bekleyip bütçe toparlayıp ya da indirim kovalayıp 5060ti alabilirsiniz. Ya da denk gelirse 5070 alırsınız.

Sanırım öyle yapacağım zaten çoğu zaman indirim geliyor boş durmuyorlar

DLSS ve MFG teknolojisi ile 8gb vram bal gibi yeter.

DLSS ve MFG teknolojisi ile 8gb vram bal gibi yeter.
Yetmiyor herhangi bir yeni nesil oyunda 8GB VRAM artık yetmiyor he adama cs valo oynayacaktır ozaman tamam ama güncel oyunlarda yetmiyor.

Yetmiyor herhangi bir yeni nesil oyunda 8GB VRAM artık yetmiyor he adama cs valo oynayacaktır ozaman tamam ama güncel oyunlarda yetmiyor.
Öyle çok 2k 4k grafik isteğim yok amacım 1080p'de ultra grafikte iyi fpsler alsın darboğaz yaşamasın yeter. Tek korkum rx 9060 xt kartım ile 8 gb 5060 ti karttan sırf mfg yüzünden geride kalmak olur

RTX 4070'in hemen dibinde performans gösteren bir ekran kartına 8 GB VRAM opsiyonu koymak tamamen keriz silkeleme operasyonu. RTX 5050'yi anlarım, 5060'ın da 8 GB olmasını bir yere kadar anlarım uygun fiyatlı hazır sistemlerden ötürü vs ama 5060 Ti 8 GB dünyanın en saçma kartlarından birisi konumunda şu an.

yeni nesil oyunlarda DLSS ve MFG vardır. Bana bu 2 teknolojiyi kullanıp da vramda sorun yaratıp fps kısıtlayan oyun gösterir misin youtube daki testler saf güç üzerine yapılıyor.

rtx5060 8gb veya 9060xt16gb al ikisinden biri

Geri