Tarihci Bey
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Tanıdıkdan alacam bizim muhasebeci 1Yıl garantisi devam ediyor XFX marka 3 Fanlı
alınmaz 1 yıl garantili daha iyi ekran kartları 7 bine bulunuyorTanıdıkdan alacam bizim muhasebeci 1Yıl garantisi devam ediyor XFX marka 3 Fanlı
8k nın üstü verilmezTanıdıkdan alacam bizim muhasebeci 1Yıl garantisi devam ediyor XFX marka 3 Fanlı
Alınmaz. Daha geçen TUF sattım 5250TL'ye. Elimde Red Devil var onu da satacağım ama ekran kartı almam gerekiyor ilk önceTanıdıkdan alacam bizim muhasebeci 1Yıl garantisi devam ediyor XFX marka 3 Fanlı
Satacağın zaman iletişime geçer misin? Kuzenim için bakıyorum da belki senden alırız direkt.Alınmaz. Daha geçen TUF sattım 5250TL'ye. Elimde Red Devil var onu da satacağım ama ekran kartı almam gerekiyor ilk önce.
Tamamdır haber ederim ama şunu belirteyim KFG yok kartta ben de tanıdıktan almıştım. İçi açılmadı temiz kart değerlerini atarım.Satacağın zaman iletişime geçer misin? Kuzenim için bakıyorum da belki senden alırız direkt.
Farketmez ya temiz olsun kafi.Tamamdır haber ederim ama şunu belirteyim KFG yok kartta ben de tanıdıktan almıştım. İçi açılmadı temiz kart değerlerini atarım.