zararı olmaz yaniartışı olur ama nekadar olur bilemem
olmaz alabiliyorsanız aynı modelin 2gb lığı varsa onu almanız daha iyi olurzararı olmaz yani
Marka model her şey aynımıBeyler 4+4 var şuan elimde arkadaşta 2gb daha var alıp kullansam 4+4+2 olsa toplam 10 gb performasn artışı olur mu veya performasn düşüşü olur mu
hani genelde sistemler 4,8,16 felan oluyor ya ondan sordum 10gb veya 12gb sistem yok herhalde hazır satılanolmaz alabiliyorsanız aynı modelin 2gb lığı varsa onu almanız daha iyi olur
değilMarka model her şey aynımı
Marka model farklı ise benim bildiğim kullanamassınhani genelde sistemler 4,8,16 felan oluyor ya ondan sordum 10gb veya 12gb sistem yok herhalde hazır satılan
Mesaj otomatik birleştirildi:
değil
genelde olmaz 1 2 4 8 16 32 64 diye ileriyor her seferinde 2 katıhani genelde sistemler 4,8,16 felan oluyor ya ondan sordum 10gb veya 12gb sistem yok herhalde hazır satılan
Mesaj otomatik birleştirildi:
değil
niye 4+4 kullanıyorum farklı model markaMarka model farklı ise benim bildiğim kullanamassın
evet o yüzden sordum sorun olamzsa boşta durmasın diyegenelde olmaz 1 2 4 8 16 32 64 diye ileriyor her seferinde 2 katı
zararı olmaz çorbanın çorba iyidir yua zararı olurmu sneceBiz buna RAM çorbası diyoruz.