10k bandında 240Hz monitör önerisi

Bunu öneririm.
Hocam sipariş geçtim fakat iade edebilirim sence bu monitör nasıl ona göre

Merhabalar, yakın zamanda en az 240Hz monitör almayı düşünüyorum. Bütçe 10k fakat arttırılabilir. Ayrıca 1920x1080 olması şart yani 2k bir monitör istemiyorum. Rekabetçi odaklı düşünüyorum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden.
Tercih Yapmadıysan Bunu Al Hocam .

1080P İçin En İyi İnç 24 - 25 İnç Aralığıdır .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam AOC markası üzer mi sizce iade edecem siparişi aoc alacam
AOC Markasının Panelleri Kaliteli Kesinlikle Üzmez .

24,5 İnç 1080P İçin Çok İyi Bir İnç . 310 Hz Olması Ayrı Güzel Zaten .

Tercih Yapmadıysan Bunu Al Hocam .

1080P İçin En İyi İnç 24 - 25 İnç Aralığıdır .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AOC Markasının Panelleri Kaliteli Kesinlikle Üzmez .

24,5 İnç 1080P İçin Çok İyi Bir İnç . 310 Hz Olması Ayrı Güzel Zaten .
Hocam kimileri ASUS üzmez AOC üzer diyor kafam çok karıştı bu monitör bayağı iyi gözüküyor tam istediklerimide karşılıyor

bu monitörden var, çok çok iyi öyle söyleyebilirim. Monitör ayarlarını konusunda da yardımcı olurum. 240hz de tepkime süreleri çok çok iyi 300 hzde 1ms fazla oluyor sistemim kaldırmadığından dolayı 240hz de kullanıyorum cs2 de.

Hocam kimileri ASUS üzmez AOC üzer diyor kafam çok karıştı bu monitör bayağı iyi gözüküyor tam istediklerimide karşılıyor
Model Model Değişir O Söylemler .

Bu Model Güzel .

Bende xg2431 kullanıcısı olarak önermek için gelmiştim fakat stok sorunundan sanırım saçma bir fiyatlandırma çıkıyor. Bulabilir iseniz kesinlikle tavsiye ederim.

Bende xg2431 kullanıcısı olarak önermek için gelmiştim fakat stok sorunundan sanırım saçma bir fiyatlandırma çıkıyor. Bulabilir iseniz kesinlikle tavsiye ederim.
ne zaman gelir ki

Samsung g4 vardı eğitim indirimi devam ediyosa alınabilen. Bilen varsa aydınlatsın

Geri