- Bütçe
- 10000
Arkadaşlar motora yeni başlıyorum ekipmanlarımı şimdiden alacağım. Kask için 10k ayırsam yeter mi ? Hangi kaskları önerirsiniz. Benim araştırdığım iki kask var scorpion 1400 air carbon ve agv k5s
10/15k aralığı uygundur.Arkadaşlar motora yeni başlıyorum ekipmanlarımı şimdiden alacağım. Kask için 10k ayırsam yeter mi ? Hangi kaskları önerirsiniz. Benim araştırdığım iki kask var scorpion 1400 air carbon ve agv k5s
İlk defa süreceğim için rs200 düşünüyorum ama ekipmanlara çok para gidicek gibi motora param kalmayabilir10/15k aralığı uygundur.
motor ne sınıfı ne? ona uygun öneride bulunmak lazım.
shoei nxr philosopher tc2İlk defa süreceğim için rs200 düşünüyorum ama ekipmanlara çok para gidicek gibi motora param kalmayabilir
Önerdiğin shoei kaskı 16 bin lira dostum maalesef bütçem sadece kask için o kadar çıkmıyor agv k5s den devam ben ozaman daha eldiven ceket ayakkabı pantalon alıcam hepsine 25 30k gidicek gibi görünüyorshoei nxr philosopher tc2
çıkışmazsa agv k5s yani senin düşündüğün bu model de olur.
bu iki model de orta üst sınıf arasında yer alıyor.
ek olarak kaskı satın almadan önce muhakkak üretim tarihine bak shoei'de iç pad kısmında yer alır yeni üretim olmalı. kaskın raf ömrü 5 yıldır bunu da not düşeyim.
açtığın konu ve motosiklette kaskın önemini anlatan bütçen için teşekkürler. kullandığı telefonundan ucuz kask alanlara örnek olsun
kolun bacağın gitmesinden iyidir dostum en güzelini yapıyorsun kendini riske atmayıp. 1 canımız var sonuçtaÖnerdiğin shoei kaskı 16 bin lira dostum maalesef bütçem sadece kask için o kadar çıkmıyor agv k5s den devam ben ozaman daha eldiven ceket ayakkabı pantalon alıcam hepsine 25 30k gidicek gibi görünüyor