Bu Haziran gibi çıkması bekleniyordu ancak salgın yüzünden yıl sonuna ya da 2021 başlarına ertelenebilir.amd 4. nesil ne zaman çıkacak bir bilginiz var mı
+Ekran : AOC C24G1 veya duz modeli C24G2
Islemci : AMD Ryzen 3600/3600x fark etmez
Anakart : MSI TOMAHAWK MAX
Ram : Corsair Vengeance Pro 3200mHz 2*8gb 16 gb
Ekran karti : Sapphire Pulse 5700XT (RTX modeli onermeyin, adam sadece oyun oynayacak, yani nvidia isine yaramaz)
PSU : Be quiet 600w 80 + gold
Kasa : Corsair Icue 220T airflow/ Veya/ Phanteks P400A
SSD / Crucial P1 M.2 500gb
Corsair SPL120 RGB PRO (egzos fani)
para artar ise oc icin sunu alabilirsin
Cooler Master - Hyper 212 RGB Black Edition
en iyi sistem budur, kasa tercihi sende ama mesh panel olmasina dikkat et, RAM corsair veya ballistix sec.
Ben İntel istiyorum güncelleme getirsinler her anakartı desteklesin bide fiyatlara bir el atsınlar diyicemde çok pahalı değil 3600x ile 9600k arasında 200TL kadar fark var kf alırsak fiyat farkı kalmıyor ve eşitleniyorlar.3.Nesil ile toparladı İnşallah 4000 ile vurur AMD.
Alıntıyı görüntüle
Toplam: 10.073TL.Samsung LC27JG54QQMXUF 27" 144Hz (HDMI+Display) FreeSync QHD Fiyatı
Samsung LC27JG54QQMXUF 27" 144Hz (HDMI+Display) FreeSync QHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bende o monitörü önerecektim ama çok şikayet var sanırım ve 4ms çok yüksek bir ms süresi.Alıntıyı görüntüle
Toplam: 10.073TL.Samsung LC27JG54QQMXUF 27" 144Hz (HDMI+Display) FreeSync QHD Fiyatı
Samsung LC27JG54QQMXUF 27" 144Hz (HDMI+Display) FreeSync QHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
FPS oyunları oynayacaksanız keşke belirtseydiniz işlemciyi daha da yükseltirdik4ms sıkıntı yaratmaz mı hocam fps türü oyunlar oynamak istiyorum.
4ms aslında gayet normal bir süre, en usta e-sporcular 1ms ile 4ms arasındaki farkı fark edebilir. O yüzden fiyatına göre gayet güzel bir monitör. TN panelden iyidir.Bende o monitörü önerecektim ama çok şikayet var sanırım ve 4ms çok yüksek bir ms süresi.
Bide anakart düşük kalmamış mı
aga bana su ekran kartinin linkini atar misin ? bunlari nereden buldun ? itopyadan baktim fiyatlar ayni degilAlıntıyı görüntüle
O ekran alıntısını itopyanın 1-2 gün önceki indirimlerinde çekmiş sanırım onu bulamazsınız onun yerine buna bakın derim.aga bana su ekran kartinin linkini atar misin ? bunlari nereden buldun ? itopyadan baktim fiyatlar ayni degil
Arkadaşlar 10k ya monitör dahil pc toplamak istiyorum. Tek amacım oyun oynamak olucak. Yayın,render gibi işlerle uğraşmıyorum. Tek isteğim verdiğim paranın karşılığını almak. Fikir alışverişinde bulunursak mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim. Kolay gelsin.