Arkadaş iş yerinde sadece Excel için vs kullanacak üzmeyecek bi sistem ikinci el gözüne çarpan varsa link atabilir mi? Güncel piyasa çok sapıtmış karşıma güzel çıkmadı pek sistem. (İst içi)
Hocam hem ofis hem gaming sistemlerine baktımda mantıklı fiyatlar gibi gelmedi saolun yinede tavsiye içinAtom bilisime bakabolirsin ikinci el uygun sistemler oluyor. Genelde kurumlardan ihaleyle alinan mallari satiyor. Alisveris konusunda ben daha sorun yasamadim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Oyunla isin yoksa bu sayfadakiler ofis icin bakabilirsinİkinci El Masaüstü Bilgisayar Modelleri ve Fiyatları | Atom Bilişim
İkinci el masaüstü bilgisayar modelleri Atom Bilişim'de! Tıklayarak, ikinci el masaüstü bilgisayar çeşitlerini Atom Bilişim güvencesiyle hemen satın alabilirsiniz.www.atombilisim.com.tr
10k bütçeye bulamazsın max bütçe ne kadar çıkabilirsinizHocam hem ofis hem gaming sistemlerine baktımda mantıklı fiyatlar gibi gelmedi saolun yinede tavsiye için
Hocam çocuğa 3070ti gerekmiyor maksat ihtiyacını karşılasın kendileri nalbur yalandan arada cs de, valo atar dükkanda o kadar.10k bütçeye bulamazsın max bütçe ne kadar çıkabilirsiniz
1650 li buldum bi tane onunda işlemci nanay ama uyguna koymuş olmazsa ondan alcam eski işlemciyi satıp 3600 alıcam arkadaşa.git ikinci el sitelerinde 1050 ti 3600 lu sistem al
Hocam en az 12k 13k gerekiyor işte en az 100 fps alması için ondan bahsettimHocam çocuğa 3070ti gerekmiyor maksat ihtiyacını karşılasın kendileri nalbur yalandan arada cs de, valo atar dükkanda o kadar.
Evet hocaö adam i5 4 nesil kasayı 20kua koymuş açıklamafa bifd cuzi miktarda pazarlık olur diyorMillette kafayı yemiş bu arada fosil sistemlerini çok değerli sanıyorlar saçma sapan
üstad sallama lütfenHocam en az 12k 13k gerekiyor işte en az 100 fps alması için ondan bahsettim
Hocam sabit 100 fps alması için öyle drop yemeden savaş anındaylrn 100 fps alması için 12k 13k gerekiyorüstad sallama lütfen
ddr4 se al geçHocam çocuğa 3070ti gerekmiyor maksat ihtiyacını karşılasın kendileri nalbur yalandan arada cs de, valo atar dükkanda o kadar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
1650 li buldum bi tane onunda işlemci nanay ama uyguna koymuş olmazsa ondan alcam eski işlemciyi satıp 3600 alıcam arkadaşa.
Ddr4 en kötü arkadaş sonradan upgrade yapsın işini görüyorsa öyle kullansın.ddr4 se al geç
İlan karşınıza gelirse link atsanıza aga ilan bakmaktan gözüm patladıüstad sallama lütfen