neden oyun oynayacağım bir sistem alamayayım hazır sistemlerden kaçınmak şartmı trendyol vb gibi sitelerde çok fazla güzel sistem var kullananların attığı cevaplara bakarak 300fps sabit valorant vb oyun oynuyorum diyorlar10kya full monitor dahil oyun oynatacak bir sistem alamzsın diyorsan ki oyun oynamaycagım o zaman da laptop daha iyio lur
eba canavarı bu pcSelamlar Bu sene staja başlıcam ve paramı biriktirip 10kya pc almayı planlıyorum sizce alıyımmı alırsam bana tavsiyeniz nedir valorant fortnite vb oyunlar oynicam ve hikayeli oyunlar resident evil vb
hangi ayarlarda 300 fps veriyor o onemlineden oyun oynayacağım bir sistem alamayayım hazır sistemlerden kaçınmak şartmı trendyol vb gibi sitelerde çok fazla güzel sistem var kullananların attığı cevaplara bakarak 300fps sabit valorant vb oyun oynuyorum diyorlar
Onlar kendilerini kandırıyorlar işlemcileri i5 3. nesil. Ben İ5 11400 ile 200 FPS civarı alıyorum nasıl olucak o? Ayrıca sakın Trendyol tarzı sitelerden sistem almayın en mantıklısı ikinci el bütçenize göre. Ya da laptop.neden oyun oynayacağım bir sistem alamayayım hazır sistemlerden kaçınmak şartmı trendyol vb gibi sitelerde çok fazla güzel sistem var kullananların attığı cevaplara bakarak 300fps sabit valorant vb oyun oynuyorum diyorlar
ikinci el r5 1600af rx 580 li ve ya gtx1660 superli sistem toplarsınSelamlar Bu sene staja başlıcam ve paramı biriktirip 10kya pc almayı planlıyorum sizce alıyımmı alırsam bana tavsiyeniz nedir valorant fortnite vb oyunlar oynicam ve hikayeli oyunlar resident evil vb
Marka | Zeiron |
---|---|
Üretici | zeiron |
Seri | ARC X50 |
Ürün Ağırlığı | 5 Kilogram |
Ürün Model Numarası | ARC-X50 |
Renk | Siyah |
Ekran Boyutu | 23.8 İnç |
Ekran Çözünürlüğü | 1920 x 1080 |
Çözünürlük | 1920x1080 Pixels |
İşlemci Markası | Intel |
İşlemci Türü | Intel Core i5 |
İşlemci Hızı | 3.2 GHz |
İşlemci Yuvası | LGA 1155 |
İşlemci Sayısı | 4 |
Bellek Teknolojisi | DDR3 |
Bilgisayar Bellek Türü | DDR3 SDRAM |
Desteklenen Maksimum Bellek | 16 GB |
Sabit Sürücü Boyutu | 256 GB |
Sabit Disk Açıklaması | SSD |
Sabit Sürücü Arabirimi | Serial ATA |
Sabit Disk Dönüş Hızı | 5900 Dakika Başına Devir |
Grafik Yardımcı İşlemcisi | GeForce GT 730 |
Grafik İşlemci Üreticisi | NVIDIA |
Ekran Kartı Açıklaması | Harici Ekran Kartı |
Grafik RAM Türü | GDDR3 |
Ekran Kartı Bellek Boyutu | 4 GB |
Ekran Kartı Arayüzü | PCI Express |
Bağlantı Türü | Wi-Fi |
Kablosuz Türü | 802.11a/b/g/n |
USB 2.0 Bağlantı Noktası Sayısı | 6 |
HDMI Bağlantı Noktası Sayısı | 2 |
Optik Sürücü Türü | Yok |
Donanım Platformu | PC |
İşletim Sistemi | DOS |
Üretici | zeiron |
ASIN | B0BWFPTJ2V |
Menşe Ülkesi | Türkiye |
Ürün Ağırlığı | 5 Kilograms |
Kötü
Marka Zeiron Üretici zeiron Seri ARC X50 Ürün Ağırlığı 5 Kilogram Ürün Model Numarası ARC-X50 Renk Siyah Ekran Boyutu 23.8 İnç Ekran Çözünürlüğü 1920 x 1080 Çözünürlük 1920x1080 Pixels İşlemci Markası Intel İşlemci Türü Intel Core i5 İşlemci Hızı 3.2 GHz İşlemci Yuvası LGA 1155 İşlemci Sayısı 4 Bellek Teknolojisi DDR3 Bilgisayar Bellek Türü DDR3 SDRAM Desteklenen Maksimum Bellek 16 GB Sabit Sürücü Boyutu 256 GB Sabit Disk Açıklaması SSD Sabit Sürücü Arabirimi Serial ATA Sabit Disk Dönüş Hızı 5900 Dakika Başına Devir Grafik Yardımcı İşlemcisi GeForce GT 730 Grafik İşlemci Üreticisi NVIDIA Ekran Kartı Açıklaması Harici Ekran Kartı Grafik RAM Türü GDDR3 Ekran Kartı Bellek Boyutu 4 GB Ekran Kartı Arayüzü PCI Express Bağlantı Türü Wi-Fi Kablosuz Türü 802.11a/b/g/n USB 2.0 Bağlantı Noktası Sayısı 6 HDMI Bağlantı Noktası Sayısı 2 Optik Sürücü Türü Yok Donanım Platformu PC İşletim Sistemi DOS Üretici zeiron ASIN B0BWFPTJ2V Menşe Ülkesi Türkiye Ürün Ağırlığı 5 Kilograms Mesaj otomatik birleştirildi:
bu bilgisayar oyunlarda iş görmezmi beni götürmezmi
ozaman arkadaşlar sizden istriyorum en fazla 15bintl ye fortnite mc zula valorant oynatıcak bilgisayar laızm bana toplama şeklinde veya hazır set monitör dahil pc lazım yardımınızı bekliyorum
Hocam o sistem her şeyi geçtim, ddr3 sistem, biz artık ddr5 e geçtik.
Marka Zeiron Üretici zeiron Seri ARC X50 Ürün Ağırlığı 5 Kilogram Ürün Model Numarası ARC-X50 Renk Siyah Ekran Boyutu 23.8 İnç Ekran Çözünürlüğü 1920 x 1080 Çözünürlük 1920x1080 Pixels İşlemci Markası Intel İşlemci Türü Intel Core i5 İşlemci Hızı 3.2 GHz İşlemci Yuvası LGA 1155 İşlemci Sayısı 4 Bellek Teknolojisi DDR3 Bilgisayar Bellek Türü DDR3 SDRAM Desteklenen Maksimum Bellek 16 GB Sabit Sürücü Boyutu 256 GB Sabit Disk Açıklaması SSD Sabit Sürücü Arabirimi Serial ATA Sabit Disk Dönüş Hızı 5900 Dakika Başına Devir Grafik Yardımcı İşlemcisi GeForce GT 730 Grafik İşlemci Üreticisi NVIDIA Ekran Kartı Açıklaması Harici Ekran Kartı Grafik RAM Türü GDDR3 Ekran Kartı Bellek Boyutu 4 GB Ekran Kartı Arayüzü PCI Express Bağlantı Türü Wi-Fi Kablosuz Türü 802.11a/b/g/n USB 2.0 Bağlantı Noktası Sayısı 6 HDMI Bağlantı Noktası Sayısı 2 Optik Sürücü Türü Yok Donanım Platformu PC İşletim Sistemi DOS Üretici zeiron ASIN B0BWFPTJ2V Menşe Ülkesi Türkiye Ürün Ağırlığı 5 Kilograms Mesaj otomatik birleştirildi:
bu bilgisayar oyunlarda iş görmezmi beni götürmezmi
ozaman arkadaşlar sizden istriyorum en fazla 15bintl ye fortnite mc zula valorant oynatıcak bilgisayar laızm bana toplama şeklinde veya hazır set monitör dahil pc lazım yardımınızı bekliyorum