Yardım 10km hızı geçmeden 10k ceza yedim.

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,175
kenardan biniyorum yola cıkmadan kaydı acıyorum mapsi acıyorum yola başladığım yer köşe zaten olan tabelalarda hep arkamda ki yanlış dğeilsem bi tabela varmış sadece neden bu acımasızlık onlar benim daha yeni yola çıktığımı görüyorlar 5 metre uzağımdan gelip yaptıkları muamele..

Bu girilmez levhası 2020 den beri var.
Sen video kaydını başlatmadan önce o sokağa girmişsin tersten mi girdin, normal mi girdin belirsiz. Ama video kaydını actıktan sonra bulunduğun sokakta ters yönden gidiyorsun.

Google mapse baktın otomatik konum düzeltti sende yola devam ettin. Yaşadığın durum hem şanssızlık hem dikkatsizlik.

Ekler

• IMG_9503.webp
    IMG_9503.webp
    123.9 KB · Hit: 43
Sen video kaydını başlatmadan önce o sokağa girmişsin tersten mi girdin, normal mi girdin belirsiz. Ama video kaydını actıktan sonra bulunduğun sokakta ters yönden gidiyorsun.

Google mapse baktın otomatik konum düzeltti sende yola devam ettin. Yaşadığın durum hem şanssızlık hem dikkatsizlik.
Hocam çok sıkışıktı yollar benzinde bir diş bende zaten gidilmiyor dedim oraya kadar sürükledim motoru ordanda açtım motoru mapsi yola doğru baktım sağa dön dedi dönmemle yazması bir oldu

hocam o saniyelik şeyi ben videoyu izlerken bile dikkat etmezsem anlayamazdım bide google maps te ters yönü göstermiyor diye hatırlıyorum çünkü sırf ters yön diye baya bi dolaşmıştık

bide olaydan farklı olarak bizim burada yıllarca normal kullanımda olan yolu bir gün sebebi bilinmez ters yön yaptılar heralde kasada açık kalıyor onu toplamaya çalışıyorlar cidden saçmalık orayı bilemem ama benim dediğim yer aniden oldu . Hatta o ters yön yapıldığı zaman orada polisler bekliyor millette petrolden çıkınca dönüyordu ve bende kendimi bildim bileli hep öyleydi ki polislerde öyle dönüyordu bu 2 si ayrı yer biri hastanenin orası sürekli bekledikleri yer petrolün orası

Trafik cezaları daha ağır olmalı, maps yönlendiriyorsa da tabela diye bir şey var. Yok kasada açık var yok şöyle böyle diye hakka girmeye gerek yok polisin sizinle zoru yok devletinde.

Hatta özellikle şu ehliyeti olanlar ayrı bir denetimden sırayla geçse keşke, motor sonra otomobil sonra ağır vasıta vs sıra ile. Birde ek olarak şu scooter kullananlara da trafik sigortası zorunlu olmalı(var mı bilmiyorum) adamın geçen arabasına vurdu kapı çizildi kaçtı gitti gelde uğraş.

Senin özelinde de bir şey diyeceğim hayır olarak gör belki adam seni durdurmasa ters yönden gittiğinden biri gelip vuracaktı sana masraf vs kitleyecekti %100 kusurlu olacağın için belki daha büyük masraftan kurtulmuş oldun :ROFLMAO:

Trafik cezaları daha ağır olmalı, maps yönlendiriyorsa da tabela diye bir şey var. Yok kasada açık var yok şöyle böyle diye hakka girmeye gerek yok polisin sizinle zoru yok devletinde.

Hatta özellikle şu ehliyeti olanlar ayrı bir denetimden sırayla geçse keşke, motor sonra otomobil sonra ağır vasıta vs sıra ile. Birde ek olarak şu scooter kullananlara da trafik sigortası zorunlu olmalı(var mı bilmiyorum) adamın geçen arabasına vurdu kapı çizildi kaçtı gitti gelde uğraş.

Senin özelinde de bir şey diyeceğim hayır olarak gör belki adam seni durdurmasa ters yönden gittiğinden biri gelip vuracaktı sana masraf vs kitleyecekti %100 kusurlu olacağın için belki daha büyük masraftan kurtulmuş oldun :ROFLMAO:
Hocam sizin dediğiniz sigortasızlar bisikletten farksız ehliyet bile gerektirmiyor onlar arabadan pahalı sigortası var şu meretin ek olarakta o kadar aracı es geçip bana direkt gelmesi.. bişey demek istemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,740
Üyeler
184,677
Son üye
Duezj
Geri