hocam attığınız linkteki ilan kaldırılmışFiyatı çok fazla. Rahatlıkla çok daha ucuza bulunabilir.
Örneğin;
hocam bende arıyorum bulursam g29 veya g27 düşünüyorum en kötü logitech dfgt almak istiyorum bulunduğunuz yerde belki yoktur ama ben akşam baktığım üzere 8000₺ ye g29 vardı araştırırsanız güzel ürünler var aslında ve tek sahibinden değilde letgo gibi diğer güvenilir platformlarada bakmanızı tavsiye ederimhocam attığınız linkteki ilan kaldırılmış
hocam baktıklarım neredeyse sıfır gibi olan ürünler bide yanında shifter olunca biraz daha yükseliyor fiyathocam bende arıyorum bulursam g29 veya g27 düşünüyorum en kötü logitech dfgt almak istiyorum bulunduğunuz yerde belki yoktur ama ben akşam baktığım üzere 8000₺ ye g29 vardı araştırırsanız güzel ürünler var aslında ve tek sahibinden değilde letgo gibi diğer güvenilir platformlarada bakmanızı tavsiye ederim
evet hocam kalite farkları kullanılma süresi bulunduğu ortam yıpratabilir temiz isterseniz eğer yinede biraz daha bakın belki daha uyguna vardır eğer yoksa fiyatta anlaşıp alabilirsinizhocam baktıklarım neredeyse sıfır gibi olan ürünler bide yanında shifter olunca biraz daha yükseliyor fiyat
hocam shifterli 2.el fiyatı ortalama kaç olursa iyi olurevet hocam kalite farkları kullanılma süresi bulunduğu ortam yıpratabilir temiz isterseniz eğer yinede biraz daha bakın belki daha uyguna vardır eğer yoksa fiyatta anlaşıp alabilirsin
g29 daha iyi değil mi2 el t150 3 pedalı al yanınada vites çöz
Yok biri g29 toırku 2.3 trumater t150 2.9 3.1 arasig29 daha iyi değil mi
3 pedal t150pro bak kral2. el g29 almayı düşünüyorum içinde direksiyon, pedal ve vites mevcut fiyatı 11k civarında ama bilemedim alınır mı sizce?
biliyoruda sahibde düz t150 aratinca daah çok ilan çikiyor 3 pelalı3 pedal t150pro bak kral
biliyoruda sahibde düz t150 aratinca daah çok ilan çikiyor 3 pelalı