zyixexe
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 298
Tamamdır hocam bu fiyata 13100f görünce fp sandımR5 5600 4060 sistemler zaten bu civara çıkıyor.heycanlandıran bir şey yok
Tamamdır hocam bu fiyata 13100f görünce fp sandımR5 5600 4060 sistemler zaten bu civara çıkıyor.heycanlandıran bir şey yok
Bende şu şekilde aldım umarım iyi yapmışımdır.
O fiyatlara 4060 ti vardıBende şu şekilde aldım umarım iyi yapmışımdır.
Hocam en az 5-6 yıl ekleme yapmak istemiyorum kasaya o yüzden ram 32 SSD 1tb yaptım22 bin TL 4060 mı çok be hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
özelleştirmeler gereksiz olmuş
Nasıl değil abi bu sistemi tek tek toplasan 21 k civarı yapıyor ki zaten Kasım ayı içinde olduğu için her şey indirime girdi indirimli fiyatlar üzerinden 5k indirim çok iyi benceHacı güzel değil bu sistem,fp hiç değil
Bizde alamıyoruz. Kahrolasıca al satçı kişiliksizler yüzünden.Beyler kasaya bakılırsa iyi bir sistem gelecek gibi ama hiç alamadım bu zamana kadar bir taktiği var mı alan nasıl aldı öneri verecek olan varsa şimdiden teşekkürler bilgisayarım yok uzun zamandır bu pcleri takip ediyorum ama hiç çekemedim artık bunda şansım döner inşallah
Benim şansıma herhalde bu sefer aldım ben önce video yayınlayıp 1 saat sonra diyince herkes yükleniyor çekemiyordum bu sefer ani olunca aldım hatta 5 10 dk kaldı stok öyle sonra bittiBizde alamıyoruz. Kahrolasıca al satçı kişiliksizler yüzünden.