Neler Yeni

Öneri 11-12K Arası telefon önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar 11k fiyatım var telefon almak istiyorum belki çok zorlarsam 12K da olur şuan aklımda A34 ve 12pro 5G modelleri var A34 ileriye dönük sıkıntı çıkarmaz kaliteli bir marka ama 12 pro ilerde sıkıntı çıkarırmı 2 sene sonra kasma yaparmı bilemiyorum bundan dolayı kararsız kaldım 12pro şarj olarak 40dk da A34 1.5 saatte 0 dan 100 e kadar şarj oluyor 1.5 saat oldukça fazla bana göre ekran olarak 12pro daha çok özellik sunuyor ama kararsız kaldım dediğim gibi önerilerinizi bekliyor ve teşekkür ediyorum şimdiden.

şahin doğan

80+ Platinum
A34. Zorunda kalmadıkça düşük segment Xiaomi alınmamalı.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
redmı note 12 pro aldım başka telefon alsaydım demedim bence iyi bir telefon. daha iyiler ivarmı bilemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
A34. Zorunda kalmadıkça düşük segment Xiaomi alınmamalı.
hocam düşük segment değil ya aynı işlemciler ama 12pro 65watt flan da banada 12pro daha mantıklı geldi fakat 12 pro güncellemeyi kesermi 2 yıl sonra kasma yaparmı vs. sıkıntım var

şahin doğan

80+ Platinum
hocam düşük segment değil ya aynı işlemciler ama 12pro 65watt flan da banada 12pro daha mantıklı geldi fakat 12 pro güncellemeyi kesermi 2 yıl sonra kasma yaparmı vs. sıkıntım var
Ben Xiaomi tarafından bahsediyorum. A34 ile kıyas olarak düşük segment değil.
Samsung en üst seviyeye getirdiği özellikleri stabil olarak düşük segment cihazlarına da getiriyor. Xiaomi tarafında bu çok nadir ve stabil çalışmıyor.
Xiaomi Android 12 ile gelip 15 ile bitirecek. Şu an 13 var zaten, yani 2 güncelleme daha alacak.
A34 13 ile geldi şu an 14'ü aldı, 17 ile bitirecek. Bu segmentte en önemli nokta işlemci ve uzun yıllar kullanım olacağından A34 daha mantıklı.
Düzgün bir yazılımı olursa 2 yıl sonra kasmaz 12 Pro.
Birde 12 Pro diyorsunuz ama düz 12 Pro değil herhalde 12 Pro 5G'den bahsediyorsunuzdur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Samsung en üst seviyeye getirdiği özellikleri stabil olarak düşük segment cihazlarına da getiriyor. Xiaomi tarafında bu çok nadir ve stabil çalışmıyor.
Xiaomi Android 12 ile gelip 15 ile bitirecek. Şu an 13 var zaten, yani 2 güncelleme daha alacak.
A34 13 ile geldi şu an 14'ü aldı, 17 ile bitirecek. Bu segmentte en önemli nokta işlemci ve uzun yıllar kullanım olacağından A34 daha mantıklı.
Birde 12 Pro diyorsunuz ama düz 12 Pro değil herhalde 12 Pro 5G'den bahsediyorsunuzdur.
EVET hocam 5g olan model ikiside
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani hocam sizce hangisini almalıyım samsungdan yana tek sıkıntıö 1.5 saatte sarj olması

sein.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Cep Telefonu, Sistem Parçaları
Instagram
ardafreecs
Steam
Freecs
Discord
qkenn
Arkadaşlar 11k fiyatım var telefon almak istiyorum belki çok zorlarsam 12K da olur şuan aklımda A34 ve 12pro 5G modelleri var A34 ileriye dönük sıkıntı çıkarmaz kaliteli bir marka ama 12 pro ilerde sıkıntı çıkarırmı 2 sene sonra kasma yaparmı bilemiyorum bundan dolayı kararsız kaldım 12pro şarj olarak 40dk da A34 1.5 saatte 0 dan 100 e kadar şarj oluyor 1.5 saat oldukça fazla bana göre ekran olarak 12pro daha çok özellik sunuyor ama kararsız kaldım dediğim gibi önerilerinizi bekliyor ve teşekkür ediyorum şimdiden.
A34 tercihi daha mantıklı geliyor 12 Proda gayet iyi bir cihaz fakat uzun süreli kullanmak istiyorsanız samsung gibi markalar ve bu model daha iyi olucaktıd

AGK22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Abdullah Gök
Yurtdışı düşündünüz mü peki hiç

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Yurtdışı düşündünüz mü peki hiç
Yok hocam bir kere yurtdışından aldım il müsait değil burda düzgün yer yok uzaktan yapılacak işte değil 15 gün süremi ne veriyorlar bozuksa çıksa bana gelmesi gitmesi çok problem olur

A34 tercihi daha mantıklı geliyor 12 Proda gayet iyi bir cihaz fakat uzun süreli kullanmak istiyorsanız samsung gibi markalar ve bu model daha iyi olucaktıd
Ya hocam her şey okey de 1.5 saat şarj çok fazla geliyor bana şuanki telefonumda xoaminote 8 pro gayet memnunum ama ya 12 pro ya bir yazılım ile bozarlarsa ikisi arasında kaldım

yolyordam35

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Celal Smyrna
a34 8/256 12.199tl iyi tercih, ama bütçeniz 13.299tlye çıkabiliyorsa tecno camon 20s pro 5G alıp amiral gemisine yakın bir deneyim yaşayabilirsiniz.

sein.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Cep Telefonu, Sistem Parçaları
Instagram
ardafreecs
Steam
Freecs
Discord
qkenn
Yok hocam bir kere yurtdışından aldım il müsait değil burda düzgün yer yok uzaktan yapılacak işte değil 15 gün süremi ne veriyorlar bozuksa çıksa bana gelmesi gitmesi çok problem olur

Ya hocam her şey okey de 1.5 saat şarj çok fazla geliyor bana şuanki telefonumda xoaminote 8 pro gayet memnunum ama ya 12 pro ya bir yazılım ile bozarlarsa ikisi arasında kaldım
Anladım şarj konusunu siz kendiniz karar vermeniz daha iyi olucaktır gündelik nasıl bir yaşamınız var bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Top Bottom