11 pro max mi yoksa 12 mi

Reaksiyon skoru
0
Babam inadına telefona çok para vermem diyor durumumuz gercekten iyi bunu ciddi söylüyorum ama benim hicbiseyi haketmediğimi bunlarla yetinmem gerektiğimi düşünüyorlar o yüzden size tek bir sorum var 11 pro max mi yoksa 12 mi yani avantajlarıyla ve dezavantajlarıya ilgili bilgi verirseniz çok mutlu olurum

11 pro max al 12ler deli dehşet ısınıyor bu ısınma sorunu 11lerde falan da var ama 12nin yanında hiç bi şey

Babam inadına telefona çok para vermem diyor durumumuz gercekten iyi bunu ciddi söylüyorum ama benim hicbiseyi haketmediğimi bunlarla yetinmem gerektiğimi düşünüyorlar o yüzden size tek bir sorum var 11 pro max mi yoksa 12 mi yani avantajlarıyla ve dezavantajlarıya ilgili bilgi verirseniz çok mutlu olurum
12 biraz daha iyi de kaç yıllık cihazı ne yapacaksın S24 FE falan al en kötü.

Hiçbiri. İphone 11 çok wskidi güncellemesi yakında kesilecek. İphone 12 çok boş. Bu bütçede başka telefonlara yönel. Hatta 11 pro maxin satışı yok 0 olarak. S24fe öneririm ben.

Bahsettiğin cihazlar çok eskidi artık alınmaz. O fiyata çok kaliteli android cihazlar var , ben olsam android alırdım.

Zaten lise bitene kadar 2-3 sene kullanıcam o yüzden 11 pro max alıcam android düşünmüyorum bu zamana kadar hep kullandım ve memnun değilim bir kerede ios denicem sevmezsem android dönerim

Zaten lise bitene kadar 2-3 sene kullanıcam o yüzden 11 pro max alıcam android düşünmüyorum bu zamana kadar hep kullandım ve memnun değilim bir kerede ios denicem sevmezsem android dönerim
Memnun olmamanin sebebi kullandığın androidlerin eski olması mı 11 de zaten çok eski bir cihaz batarya performansida çok düşmüştür değişim yapılmadiysa bence bırak bu iPhone sevdanı s24fe al

iPhone sevdam yok hiçbir zaman iPad dışı iphone kullanmadım zaten önceki telefonlarımı aldığımda yenilerdi ama 1-2 seneye hepsi çöp oldu o yüzden bu sefer iPhone deniyeceğim(alıp direk pili değiştiricem zaten)

Babasının yetin dediği telefonlara bak la🥲

Geri