Neler Yeni

11. sınıf için hangisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Baran Bakır
11 sayısalım dershaneye gitmiyorum, 9 ve 10 um neredeyse 0.Sizce Raunt veya Doping hafıza almalımıyım.Hedefim yüksek diş doktorluğu istiyorum ama konular yetişmiyor.

Kemal Salih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Kemal Salih
11 sayısalım dershaneye gitmiyorum, 9 ve 10 um neredeyse 0.Sizce Raunt veya Doping hafıza almalımıyım.Hedefim yüksek diş doktorluğu istiyorum ama konular yetişmiyor.
çevremde doping hafıza ya gidip de evet gerçekten çok işime yaradı diyeni hiç duymadım. ben şahsen kendim gitmedim buyüzden net bişey söyleyemem ama gitmiş olan arkadaşlar vardır. onlar daha net bilgi verecektir

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
bende 11. sınıfım 9 10 da yattım bende doping hafızada raunt ta kullanmadım ama dışarıdan herhangi bir ek ders almıyorsan denemekte fayda var bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Baran Bakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisi de para tuzağı.
Kapanmada sana özel izin çıkartabilecek bir dershaneye git.
izmirde oturuyorum fiyatlar çok yüksek,ayrıca fiyatlar ı geçtim o halledilir ama yazılmak için geç kaldım,tüm dershaneler okuldan 1 ay ileride

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
izmirde oturuyorum fiyatlar çok yüksek,ayrıca fiyatlar ı geçtim o halledilir ama yazılmak için geç kaldım,tüm dershaneler okuldan 1 ay ileride
Yetişmek sana kalmış dostum.
11'in ilk konuları zor değil zaten sonraki konuları oturtmak önemli. Polinom, Parabol vs. zor konular bunlar, Momentum, Atış, Gazlar.. saydıkça gider bunlar.
Fakat parana kıyacaksın ki istediğin yer gelecek. Babanla konuşmanı öneririm hayır diyeceğini sanmıyorum. Hiçbir ebeveyn çocuğunun eğitimini esirgemez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Baran Bakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yetişmek sana kalmış dostum.
11'in ilk konuları zor değil zaten sonraki konuları oturtmak önemli. Polinom, Parabol vs. zor konular bunlar, Momentum, Atış, Gazlar.. saydıkça gider bunlar.
Fakat parana kıyacaksın ki istediğin yer gelecek. Babanla konuşmanı öneririm hayır diyeceğini sanmıyorum. Hiçbir ebeveyn çocuğunun eğitimini esirgemez.
ne tarz bir dershane aramalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

babam hayır diyeceek biri değil en kötü pc yi satarım

Jroxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Ömer Kılıç
ikisini de almamalısın evden halledemeyeceğini düşünüyorsan dershaneye git daha yararlı olur. Hem kitap falan veriyorlar.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
ne tarz bir dershane aramalıyım

babam hayır diyeceek biri değil en kötü pc yi satarım
Dediğim gibi kapanmalarda size özel izin çıkartabilecek bir dershane deneyin.
İzmirdeyim demişsiniz. ODTÜLÜLER'i öneririm. Şu anda onların Anadolu Lisesindeyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Baran Bakır
ikisini de almamalısın evden halledemeyeceğini düşünüyorsan dershaneye git daha yararlı olur. Hem kitap falan veriyorlar.
ama geç kalmadımmı?

Dediğim gibi kapanmalarda size özel izin çıkartabilecek bir dershane deneyin.
İzmirdeyim demişsiniz. ODTÜLÜLER'i öneririm. Şu anda onların Anadolu Lisesindeyim.
kaçıncı sınıfsınız?

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,871
İsim
Can BOZKURT
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR