11.Sınıf İçin Sayısal Program Önerisi

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,106
Arkadaşlar Ben 11.Sınıfa Yeni Geçtim , Ama Günlük Kaç Saat Çalışmalıyım , Nasıl Çalışmalıyım Karar Veremedim. Eve 14.30'da dönüyorum. Taslak şeklinde örnek bir program önerebilir misiniz ? TYT'yi sadece hafta sonu çalışsam yetişir mi ?

@DOGANALPASLAN

Gün içerisinde işlediğin konuları tekrar etmen yeterli olacaktır, ek olarak bir kaç sayfa test çözebilirsin.

Gün içerisinde işlediğin konuları tekrar etmen yeterli olacaktır, ek olarak bir kaç sayfa test çözebilirsin.
Hocam Peki Nasıl Bir Tekrar , Youtubedeki Hocalardan O Gün İşlediğim Konuyu İzlesem , Sonra Üstüne Tüm Test Kitaplarımdaki O Konuya dair soruları bitirsem yeterli olur mu ? , Günlük 300 Soru Başlangıç İçin Yeterli Midir ?

Hocam Peki Nasıl Bir Tekrar , Youtubedeki Hocalardan O Gün İşlediğim Konuyu İzlesem , Sonra Üstüne Tüm Test Kitaplarımdaki O Konuya dair soruları bitirsem yeterli olur mu ? , Günlük 300 Soru Başlangıç İçin Yeterli Midir ?
İşlediğiniz konunun tüm sorularını bir günde çözmene gerek yok ( kendi düşüncem ), istersen tekrar amaçlı konu anlatımı videolarını izleyebilirsin, eğer deftere yazdırıyorlarsa defterden ve kitaptan tekrar yapmanı öneririm. Genelde öğretmenler kitaptan ve deftere yazdıklarından sorarlar, öğretmenden öğretmene değişiklik gösterebilir.

aldıgın notları oku tekrar fasikül falan varsa bi gözden geçir testlerini çöz cok istiyosan ek soru bankası al ordan da cöz

dostum okulunda rehberlik hocası yok mu forumda böyle şeyler sormak garip bence

günde 300 soru nedir?çabuk bıkarsın bırakırsın.temponu yavaş yavaş artır.

Hocam örnek program çok saçma. Kendin dene önünde çok uzun süreç var.

Burası Adı Üstünde Forum. Eğitim Kategorisi de bunun için var. Aynı Sağlık , Tarih , Futbol Kategorileri gibi. Söylediğiniz şey çok saçma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam örnek program çok saçma. Kendin dene önünde çok uzun süreç var.
Hocam Sadece Fikir Vermesi Açısından Soruyorum , Sizin Programınız Nasıldı Hatırlıyor musunuz ?

günde 300 soru nedir?çabuk bıkarsın bırakırsın.temponu yavaş yavaş artır.
Kaç İle Başlamalıyım ki ?

Burası Adı Üstünde Forum. Eğitim Kategorisi de bunun için var. Aynı Sağlık , Tarih , Futbol Kategorileri gibi. Söylediğiniz şey çok saçma.

Hocam Sadece Fikir Vermesi Açısından Soruyorum , Sizin Programınız Nasıldı Hatırlıyor musunuz ?

Kaç İle Başlamalıyım ki ?
gece etiketle tekrar yazayım programı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,437
Üyeler
188,424
Son üye
Hypnotica