11. sınıf kimya sorunu.

Sir Cem T-oker

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
9,782
11. sınıf kimya beni fazla zorladı son 2 konu çıkacakmış sınavda. nasıl yapabilirim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aslında zor değil ama konuları pek sevmediğim ve ilgimi çekmediği için yapamıyorum.

Konuları sevmeseniz de çalışmalısınız. Çalışmadığınız için yapamıyorsunuz, çalışıp da yapamıyorum olayı tamamen saçmalık. Hangi konular çıkacaksa YouTube üzerinden video anlatım dinlemeli, sonrasında da defterini tekrar et derim ve soru çözmeyi de unutma.

Kimya konularından ne var ya 11in dengede ana mantığı kaptığında hepsini yapıyorsun
Asıl 11 biyosunu nasıl yapıyonuz full ezber kafayı yicem

benim asıl sevdiğim ders kimya bende 11im o.O2 halledilir bu arada ufak tefek püf noktaları var her konunun onları halletsen yeter

Konuları sevmeseniz de çalışmalısınız. Çalışmadığınız için yapamıyorsunuz, çalışıp da yapamıyorum olayı tamamen saçmalık. Hangi konular çıkacaksa YouTube üzerinden video anlatım dinlemeli, sonrasında da defterini tekrar et derim ve soru çözmeyi de unutma.
hiç çalışmadım aşırı sıkılıyorum dinlerken .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kimya konularından ne var ya 11in dengede ana mantığı kaptığında hepsini yapıyorsun
Asıl 11 biyosunu nasıl yapıyonuz full ezber kafayı yicem
biyoloji en sevdiğim ders ama fizikten sonra .

Mol konusunu öğrenirsen çoğu şeyi çözmüş oluyorsun aslında, sadece biraz mantığını anlamak lazım. Ben de zorlanıyordum o zamanlar

hangi kanalı önerirsin ?

Mol konusunu öğrenirsen çoğu şeyi çözmüş oluyorsun aslında, sadece biraz mantığını anlamak lazım. Ben de zorlanıyordum o zamanlar
mol canlı ders zamanına geldiği için pek anlamadım ama önemli şeyleri biliyorum.

Bende çok zorlanıyorum 11 in kimyasinda kafam basmıyor bir türlü fizikte bu kadar zorlanmıyorum hız ve denge çıkacak biz de umarım halledebilirim

Geri