11 sınıf matematik 2 haftada bitermi

sa beyler iyi akşamlar malumunuz 11 sınıfım ama dersleri hayli boşladım sıfır ders çalıştım ve hep yatıyodum ortalamam 68 geldi okuduğum okulda iyi bir okul ve çalışıp düzeltmek istiyorum sizce 11 sınıf trigonometri ve analitik geometriyi 2 haftada günde 3 4 saat çalışarak bitirirmiyim diğer derslerede çalışmak istiyorum bide
Hocam bence imkansız 2 haftada bitirmek

sa beyler iyi akşamlar malumunuz 11 sınıfım ama dersleri hayli boşladım sıfır ders çalıştım ve hep yatıyodum ortalamam 68 geldi okuduğum okulda iyi bir okul ve çalışıp düzeltmek istiyorum sizce 11 sınıf trigonometri ve analitik geometriyi 2 haftada günde 3 4 saat çalışarak bitirirmiyim diğer derslerede çalışmak istiyorum bide
bitirirsin diyen yalan söylüyodur knk konu videolarını izlersin onlar biter ama konuları tam oturtman daha uzun sürer hele ki 11 matının en baba konuları.

her türlü biter ama daha erken bitirmek senin elinde öyle paylaştır ki bol soruda çözebilesin sadece konuyu anlayıp 10 soruyla olmuyor maalesef

2 Haftada zor, çok zor

11. sınıf mat'te seni tek zorlayacak kısım trigonometri onun dışında eşitsizlik sistemleri vs. kolay konular 2 haftada içinden geçersin.

Geri