Sıkıntı olmaz, Kimya zorunlu ders değil. Edebiyattan falan kalırsan sorumlu oluyorsun. Örn: 11. sınıfta Edebiyattan sorumlu kaldım. Haziran'da sınavına gireceğim.Merhaba arkadaşlar 11. sınıfım ve meslek lisesine gidiyorum bütün derslerden geçtim meslek ve edebiyatda dahil olmak üzere ama kimya dersinden 47,5 ortalama ile kaldım 2. dönem sınavlarına girmeme gerek varmı yani kalırmıyım .
yani ne yapmalıyım kalmam deme2. dönem sınavlarına girersen tüm derslere girmen gerekecek haberin olsun
yani herhangi bi sıkıntı olmaz sorumluluk sınavınada girmemSıkıntı olmaz, Kimya zorunlu ders değil. Edebiyattan falan kalırsan sorumlu oluyorsun. Örn: 11. sınıfta Edebiyattan sorumlu kaldım. Haziran'da sınavına gireceğim.
2. dönem konular daha ağır olur ben girmeni tavsiye etmem sen bilirsinyani ne yapmalıyım kalmam deme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani herhangi bi sıkıntı olmaz sorumluluk sınavınada girmem
Sorumluluk sınavları ne zaman olur?Sıkıntı olmaz, Kimya zorunlu ders değil. Edebiyattan falan kalırsan sorumlu oluyorsun. Örn: 11. sınıfta Edebiyattan sorumlu kaldım. Haziran'da sınavına gireceğim.
Bildiğim kadarıyla hayır. Meslek lisesinde okuyorsan bölüm dersleri zorunlu, edebiyat zorunlu.yani ne yapmalıyım kalmam deme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani herhangi bi sıkıntı olmaz sorumluluk sınavınada girmem
anladım zaten sorumluluk sınavıda olmazgirme bence bende kimyadan kaldım girmicem, kimyayı kurtarcaz diye hepsinden kalmayalım
YKS öncesi diye biliyorum.Sorumluluk sınavları ne zaman olur?
ya bi daaki yılın başlarında oluyo yada ortalarında yani normal sistemdeyken öyleydi şuan nasıl bilmiyorumSorumluluk sınavları ne zaman olur?
zaten girmeye niyetim yok sadece 12. sınıf olucam ya sorumlulukdan kalırsam ne yapcam diye düşünüyorumSıkıntı yapmayın hocam sorumluluk sınavlarını genelde fazla zor sormuyorlar geçsinler diye. Birde notu düzeltmek için 2. sınavlara girme derim daha da düşürebilirsin notlarını.
tamam teşekkür ederim2. dönem konular daha ağır olur ben girmeni tavsiye etmem sen bilirsin