11. Sınıfım Kimyadan kaldım

Umutcannn

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba arkadaşlar 11. sınıfım ve meslek lisesine gidiyorum bütün derslerden geçtim meslek ve edebiyatda dahil olmak üzere ama kimya dersinden 47,5 ortalama ile kaldım 2. dönem sınavlarına girmeme gerek varmı yani kalırmıyım .

Ekler

• 4561a34e-6054-4aac-83cd-713929cf011d.jpg
    4561a34e-6054-4aac-83cd-713929cf011d.jpg
    10.4 KB · Hit: 215
girme bence bende kimyadan kaldım girmicem, kimyayı kurtarcaz diye hepsinden kalmayalım

Merhaba arkadaşlar 11. sınıfım ve meslek lisesine gidiyorum bütün derslerden geçtim meslek ve edebiyatda dahil olmak üzere ama kimya dersinden 47,5 ortalama ile kaldım 2. dönem sınavlarına girmeme gerek varmı yani kalırmıyım .
Sıkıntı olmaz, Kimya zorunlu ders değil. Edebiyattan falan kalırsan sorumlu oluyorsun. Örn: 11. sınıfta Edebiyattan sorumlu kaldım. Haziran'da sınavına gireceğim.

2. dönem sınavlarına girersen tüm derslere girmen gerekecek haberin olsun

2. dönem sınavlarına girersen tüm derslere girmen gerekecek haberin olsun
yani ne yapmalıyım kalmam deme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıkıntı olmaz, Kimya zorunlu ders değil. Edebiyattan falan kalırsan sorumlu oluyorsun. Örn: 11. sınıfta Edebiyattan sorumlu kaldım. Haziran'da sınavına gireceğim.
yani herhangi bi sıkıntı olmaz sorumluluk sınavınada girmem

2. dönem konular daha ağır olur ben girmeni tavsiye etmem sen bilirsin

Bildiğim kadarıyla hayır. Meslek lisesinde okuyorsan bölüm dersleri zorunlu, edebiyat zorunlu.

Sıkıntı yapmayın hocam sorumluluk sınavlarını genelde fazla zor sormuyorlar geçsinler diye. Birde notu düzeltmek için 2. sınavlara girme derim daha da düşürebilirsin notlarını.

Sorumluluk sınavları ne zaman olur?
ya bi daaki yılın başlarında oluyo yada ortalarında yani normal sistemdeyken öyleydi şuan nasıl bilmiyorum

Sıkıntı yapmayın hocam sorumluluk sınavlarını genelde fazla zor sormuyorlar geçsinler diye. Birde notu düzeltmek için 2. sınavlara girme derim daha da düşürebilirsin notlarını.
zaten girmeye niyetim yok sadece 12. sınıf olucam ya sorumlulukdan kalırsam ne yapcam diye düşünüyorum

2. dönem konular daha ağır olur ben girmeni tavsiye etmem sen bilirsin
tamam teşekkür ederim

Geri